Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá, hogy megtegye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá, hogy megtegye?

Figyelt kérdés
Akaratomon kívűl szerető lettem.........több mint 3 hónapig nem is tudtam róla,hogy az vagyok.Mikor megtudtam nagyon kiborúltam, össze is vesztem nagyon az addig páromnak hitt fiúval.....de egyszerűen nem tudtam kiverni a fejemből mivelhogy időközben beleszerettem és végülis megbocsájtottam neki.De ez akkor s4em mehet így tovább.Hogyan vegyem rá a fiút, hogy otthagyja barátnőjét és csak én legyek az életében?
2010. jan. 10. 17:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én meg azt mondom nyisd fel a szegény barátnője szemét! téged is átvert és megcsalt igazából, úgyhogy megérdemli.
2010. jan. 13. 19:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Próbáld rávenni őket egy hármas gruppenre. Minden gond megoldódna.
2010. jan. 13. 20:15
 13/18 anonim ***** válasza:
Attól hogy beárulod nem lesz jobb neked,megkapni se fogod...
2010. jan. 13. 20:17
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem fogom beárulni.....egyrészt azért sem mert nem ismerem a másik lányt....másrészt én nem csábítottam el senki barátnőjét és azt sem tudtam, hogy van barátnője,ha tudtam volna nem mentem volna bele ebbe az egészbe.Viszont és úgy látom,hogy nem szereti a barátnőjét másképp nem tenné ezt vele.....

Tudom hülye vagyok de ez van......jah és amúgy nem tartom magam ribancnak mert összejöttem egy pasival aki bejött nekem elvégre nem tudtam hogy van barátnője!!!!!!!

2010. jan. 14. 19:59
 15/18 anonim ***** válasza:

Igen, de most már tudod, hogy van barátnője...

Ezen van a hangsúly...

2010. jan. 14. 21:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Téged meg a barátnőjével csalt és hazudott. Ennyi.
2010. jan. 16. 13:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Nagyon csúnyán átvert, kihasznált. Mondd meg neki, hogy amíg nem teremt tiszta helyzetet, nem lesz köztetek semmi. Csak akkor van esélyed, hogy tiszteljenek, ha Te is tartod magad valamire. Ha Te egy kapcarongynak tartod magad, mit vársz másoktól? Persze ez nem kisebbíti a fa.szi hibáját....
2010. jan. 16. 16:54
 18/18 anonim válasza:
Ha őt is megcsalta téged is megfog két pillanata alatt !!
2011. máj. 30. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!