Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá, hogy megtegye?
3hónapon keresztűl én is barátnőjének éreztem magam,mivel úgy viselkedett velem....együtt jártunk el szórakozni,mindent együtt csináltunk,így nem is fordúlt meg a fejemben,hogy szerető lennék...Szerintem valami nem ok az ő kapcsolatukba,mivel xarik a barátnőjére és egy csepp lelkiismeretfurdalása sincs amiatt amit szegény lánnyal tesz....ha minden rendben van egy kapcsolatban akkor nem csaljuk meg folyamatosan csak
úgy a párunkat....
Egyetlen esélyed van.
Megmondod, hogy Te többre tartod magad annál, mint hogy szerető légy, nem vagy arra rászorulva, hogy beérd a "második" hellyel, - jó, ha ezt komolyan is gondolod - és megszakítod vele a szexuális kapcsolatot, illetve szeretetmegnyilvánulásokat sem adsz, max. beszélgetsz vele, de inkább jobb, ha hagyod egyedül gondolkodni. Akkor lehet h átértékeli a dolgokat.
Ha nem, semmit nem vesztettél, csak egy önző f.szt.
Te tényleg hülye vagy.
Azt csinálhatod, hogy beárulod a barátnőjének, hogy te vagy a szeretője...és hazudott neki is.
Nos akkor megkapod ezt a ringyó fas*zt, ha ennyire kell.
te kis hülyeeeee
miért hagyná el a barátnőjét?
hogy szakadnál meg
Pff..., nem azért, de téged nem zavar, hogy gyakorlatilag, egy rib@ncnak néz?
Te csak egy nemiszerv vagy számára, amit néha leakaszt és használ, majd visszaakaszt...!
A másik, hogy nem gondolkodtál el azon, hogy ha azt a másik csajt megcsalta, akkor téged is megfog?!
Jah...téged "szeret"...valószínű annak a másik csajnak is ezt mondta...!
Nem tudlak sajnálni, sem pedig megérteni..., én is voltam már szerelmes, de ha ő mással van, akkor mással van, nem leszek egy szemét rihe, aki elszedi más hapsiját...!
Szóval egyrészt magad miatt sem kéne megtenni, mert te fejedet is csak át fogja b@szni, másrészt undorító elcsábítani más párját...!
Én a te helyedben úgy pofán vertem volna, hogy összehányta volna magát...
Jah és utána még a csaját is felkerestem volna és elmondtam volna, hogy mekkora egy féreg a kis kedvese...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!