Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszem neki? Van 1 fiú aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki? Van 1 fiú aki nekem nagyon tetszik, csak nem tom, h én tetszem-e neki

Figyelt kérdés

Amikor az iskolában a folyosón egymással szemben megyünk akkor ált. egymásra nézünk. Milyen jelekből vehetném még észre, h tetszem-e neki és én milyen jelekkel tudathatnám vele, h ő tetszik nekem?Megszólítani vagy írni neki avgy felvenni msn-re bizti nem merném.

előre is köszi a válaszokat!:)

2010. jan. 10. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Nézz sokáig a szemébe és mosolyogj;)

TUTI :p:p

2010. jan. 10. 16:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy ehhez bátorság kell, de próbáld azt, hogy megszólítod: "Szia, észrevettem, hogy gyakran nézel rám. Ismerős vagyok neked valahonnan, vagy tetszem neked?" Mindezt komoly de kedves arcal és hanggal kérdezd, közben nézd a szemeit, próbáld sugallni a szemeiddel közben, hogy t örülnél, ha tetszenél neki, és ő tetszik neked. Én ha lehetne így csinálnám, én elrontotama dolgokat egy levéllel. Azért volt ez rossz megoldás, mert nem láttama reakciót rajta, és nem adtam meg elérhetőséget, azóta meg nem si találkoztunk... béna voltam és ha tudnád hány éves... Mindegy is, szóval szerintem szemtől szembe. ;)
2010. jan. 10. 16:18
 3/6 anonim ***** válasza:
mosolyogj rá, és majd ha egyedül lesz menj oda hozzá beszélgetni :)
2010. jan. 10. 16:30
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) majd mosolygok:)de leszólítani biztos nem merem...
2010. jan. 10. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Mosolyogj..és tedd be a tangádat egy boritékba és nyomd a kezébe a boritékot:) Meg ne szólalj!
2010. jan. 11. 07:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem tanga kell ide, csak egy összekötö emberke.

Derizsd ki kikkel barátkozik, és barátkozz te is azokkal az emberekkel, pl elég annyira hogy közösen mentek le cigizni a suli udvar háta mögé, ott már lehet vele váltani két szót.. "szia, bocs.. van 1 tüzed ?" és mikor át nyujtya azt mondod neki, "bocs, nem is cigizek, csak kiváncsi voltam kapok-e töled egy tüzet", és közbe mosolyogj rá szépen. Ettöl fogva az elsö párbeszéd megvolt, és a szia-szia viszony megvolt, persze ezután is kell bátorság és kell kreállni lehetöséget hogy együtt lehessetek! :-)

2010. jan. 18. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!