Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Van 1 fiú aki nekem nagyon tetszik, csak nem tom, h én tetszem-e neki
Amikor az iskolában a folyosón egymással szemben megyünk akkor ált. egymásra nézünk. Milyen jelekből vehetném még észre, h tetszem-e neki és én milyen jelekkel tudathatnám vele, h ő tetszik nekem?Megszólítani vagy írni neki avgy felvenni msn-re bizti nem merném.
előre is köszi a válaszokat!:)
Nézz sokáig a szemébe és mosolyogj;)
TUTI :p:p
Nem tanga kell ide, csak egy összekötö emberke.
Derizsd ki kikkel barátkozik, és barátkozz te is azokkal az emberekkel, pl elég annyira hogy közösen mentek le cigizni a suli udvar háta mögé, ott már lehet vele váltani két szót.. "szia, bocs.. van 1 tüzed ?" és mikor át nyujtya azt mondod neki, "bocs, nem is cigizek, csak kiváncsi voltam kapok-e töled egy tüzet", és közbe mosolyogj rá szépen. Ettöl fogva az elsö párbeszéd megvolt, és a szia-szia viszony megvolt, persze ezután is kell bátorság és kell kreállni lehetöséget hogy együtt lehessetek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!