Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk: ez jó ötlet vagy felesleges?
Figyelt kérdés
Először fogunk együtt aludni a pasimmal és arra gondoltam,hogy reggel, mielőtt felkel kimegyek a fürdőszobába, hogy kicsit rendbe szedjem a külsőm: fogmosás, fésülködés, smink... hogy amikor felébred már jól nézzek ki. Ez jó ötlet? Vagy úgyse érdekelné,hogy milyen vagyok reggel?:D2010. jan. 10. 13:41
11/12 anonim válasza:
Nem kell izgulnod, legfeljebb ha megérzi a szájszagod, már csak a hűlt helyét láthatod.
12/12 anonim válasza:
Nem tudom ,hogy hogy nézel ki...de én egy párszor megjártam amikor világosban felébredtem egy egy csaj mellett...hát bizony sokszor jobb lett volna ha azt teszi amit te akarsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!