Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk: ez jó ötlet vagy felesle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk: ez jó ötlet vagy felesleges?

Figyelt kérdés
Először fogunk együtt aludni a pasimmal és arra gondoltam,hogy reggel, mielőtt felkel kimegyek a fürdőszobába, hogy kicsit rendbe szedjem a külsőm: fogmosás, fésülködés, smink... hogy amikor felébred már jól nézzek ki. Ez jó ötlet? Vagy úgyse érdekelné,hogy milyen vagyok reggel?:D
2010. jan. 10. 13:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hát.. Ha hosszú távra terveztek, akkor nem hiszem h minden reggel lenne kedved/időd így kicsinosítani magadat. Ha valóban szeret téged akkor akkor is fog szeretni ha felkelsz mellette csipásan és kócosan :)

Különben meg az az igazán szép lány aki felkelés után is szép ;)

2010. jan. 10. 13:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Én pl. közelebb érzem magam a bnőmhöz, miután már láttam reggel, rögtön ébredés utáni állapotba. Nekem az szivet melengető érzés:) De gondolom pasija válogatja kinek mi hogy... Meg én amugy is tulzásnak tartom h reggel rögtön ilyeneket csinálj:)
2010. jan. 10. 13:45
 3/12 anonim ***** válasza:

Az "együtt aludni" szó pasiknál két értelmű jelentéssel bír :)

Amúgy teljesen felesleg! Én nem örülnék neki ha ezt tenné a bnőm, szeretem nézni amikor természetes(en szép):)

2010. jan. 10. 13:51
 4/12 anonim ***** válasza:
Felesleges, csak felébresztenéd amikor kislisszolsz a fürdőbe...
2010. jan. 10. 13:54
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha most Chef bácsi lennék, ezt énekelném neked:

http://www.youtube.com/watch?v=0iHRwhK8SgE

Lényeg: 0:32-0:38 :D

2010. jan. 10. 14:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtöbb fiú imádja ébredés után látni a párját; az olyan igazán intim dolog és szerintem is akkor a legszebb.
2010. jan. 10. 14:15
 7/12 anonim ***** válasza:
nehogy már kisminkeld magad!
2010. jan. 10. 14:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Nyugi kislány, próbálj már meg egy kicsit lazítani, csak viselkedj természetesen.
2010. jan. 10. 15:29
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát mi 1 hónapja járunk,hetente 2szer alszunk együtt és én mindig ezt csinálom,nekem kényelmesebb így. Elkészülődök,hogy kinézzek valahogy (meg zuhany,fogmosás,illat:) ) aztán visszabújok mellé.

Mondjuk nekem semmire sem kel fel,csinálhatok akármit..:D

Hosszútávon pedig hozzá fogsz szokni,hogy reggel lásson,hidd el,de eleinte te is csinálhatod így,ha az önbizalmadnak jót tesz.

2010. jan. 10. 15:55
 10/12 anonim válasza:
ahelyett hogy ezt tennéd inkább bújj hozzá ha felkeltél és ébreszd forró csókokkal, örülni fog neki:P sőt, ha igazán szeret azt mondja, "bárcsak egész nap így néznél ki":)
2010. jan. 10. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!