Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez jó ötlet vagy felesleges?

Ez jó ötlet vagy felesleges?

Figyelt kérdés
Le akarok fogyni, de mivel kóteros vagyok, nem én választom meg mit és mikor eszek. Ezért arra gondoltam hogy nem rendelek vacsorát, a reggelim meg ebédem nem egyszerre eszem meg, hanem elosztom, és sportra max heti 3szor lenne lehetőségem. Nekiálljak? Így sikerülhet lefogynom?
2010. febr. 2. 15:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Igen, ez szerintem jó. Még annyi, hogy reggel ehetsz nyugodtan egy szelet kenyeret, de ebédre a kajához már ne :)

De azért ne hagyd el a vacsit! Csinálj magadnak gyümi, vagy zöldségsalátát, nem tudom van-e lehetőséged főzni, de akkor pl főtt tojás sonkával, stb. Csak ne hagyd el a vacsit, mert lelassul az anyagcseréd :)

2010. febr. 2. 15:38
 2/10 A kérdező kommentje:
és ha lelassul az rossz? mi történik akkor?
2010. febr. 2. 15:40
 3/10 anonim ***** válasza:
akkro nem fogysz :(
2010. febr. 2. 15:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Hozzászokik a szervezeted, hogy nem kap vacsit, így ha befejezted a fogyókúrát, és újra normálisan étkezel, akkor mindent el fog raktározni (zsír formájában) "vészesebb időkre".
2010. febr. 2. 15:44
 5/10 A kérdező kommentje:
szóval akkor nem fogok ezzel fogyni? igen vagy nem választ kérek,
2010. febr. 2. 15:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen,fogyni fogsz ha az eddigieknél kevesebbet eszel.
2010. febr. 2. 15:58
 7/10 A kérdező kommentje:
kb mennyit fogynék 3 hónap alatt? Mondjuk már régóta nem eszem vacsorát, és nem fogytam. De ha még tornázok is mellé talán összejön.
2010. febr. 2. 16:00
 8/10 anonim ***** válasza:

mi az, hogy kóteros?

az nem jutott még eszedbe, hogy alacsony kalóriatartalmú vacsorát egyél (100-200 kcalt)? ebbe még a főtt étel is belefér...

az étkezések szétosztása 5 felé kiváló ötlet! arra viszont figyelj, hogy megfelelő, kiegyensúlyozott legyen a tápanyagbeviteled.

2010. febr. 2. 16:38
 9/10 anonim ***** válasza:
már tudom, mi a kóter... börtön és kollégium
2010. febr. 2. 16:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Kollégista vagyok és nem én csinálom a kajámat. csak ennyit jelent.
2010. febr. 2. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!