Ez jó ötlet vagy felesleges?
Figyelt kérdés
Le akarok fogyni, de mivel kóteros vagyok, nem én választom meg mit és mikor eszek. Ezért arra gondoltam hogy nem rendelek vacsorát, a reggelim meg ebédem nem egyszerre eszem meg, hanem elosztom, és sportra max heti 3szor lenne lehetőségem. Nekiálljak? Így sikerülhet lefogynom?2010. febr. 2. 15:34
1/10 anonim 

válasza:

Igen, ez szerintem jó. Még annyi, hogy reggel ehetsz nyugodtan egy szelet kenyeret, de ebédre a kajához már ne :)
De azért ne hagyd el a vacsit! Csinálj magadnak gyümi, vagy zöldségsalátát, nem tudom van-e lehetőséged főzni, de akkor pl főtt tojás sonkával, stb. Csak ne hagyd el a vacsit, mert lelassul az anyagcseréd :)
2/10 A kérdező kommentje:
és ha lelassul az rossz? mi történik akkor?
2010. febr. 2. 15:40
4/10 anonim 

válasza:

Hozzászokik a szervezeted, hogy nem kap vacsit, így ha befejezted a fogyókúrát, és újra normálisan étkezel, akkor mindent el fog raktározni (zsír formájában) "vészesebb időkre".
5/10 A kérdező kommentje:
szóval akkor nem fogok ezzel fogyni? igen vagy nem választ kérek,
2010. febr. 2. 15:49
6/10 anonim 

válasza:

Igen,fogyni fogsz ha az eddigieknél kevesebbet eszel.
7/10 A kérdező kommentje:
kb mennyit fogynék 3 hónap alatt? Mondjuk már régóta nem eszem vacsorát, és nem fogytam. De ha még tornázok is mellé talán összejön.
2010. febr. 2. 16:00
8/10 anonim 

válasza:

mi az, hogy kóteros?
az nem jutott még eszedbe, hogy alacsony kalóriatartalmú vacsorát egyél (100-200 kcalt)? ebbe még a főtt étel is belefér...
az étkezések szétosztása 5 felé kiváló ötlet! arra viszont figyelj, hogy megfelelő, kiegyensúlyozott legyen a tápanyagbeviteled.
9/10 anonim 

válasza:

már tudom, mi a kóter... börtön és kollégium
10/10 A kérdező kommentje:
Kollégista vagyok és nem én csinálom a kajámat. csak ennyit jelent.
2010. febr. 2. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!