Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Hogyan mondjam el egy 22 éves srácnak hogy szerelmes vagyok belé én sajnos csak 14 vagyok de 16-nak látszom és eléggé felnőttes vagyok és voltam is!! hogyan mondjam el neki hogy szerelmes vagyok belé???2014. júl. 24. 16:50
11/16 anonim válasza:
Nem a barátnőm! Amúgy,igen,tudom,én se lennék erre büszke. Bár azért őt is meglehet érteni(persze elfogathatatlan) de szegény lányt nincs ki nevelje. Anyukája alkoholista lett,és elköltözött tőlük,nagymamája pedig Jehova.
12/16 anonim válasza:
Tudom!
Hidd el tudom!
Aki ennyire szélsőséges dolgot csinál főleg a párkapcsolatai terén, annak nagyon rosszak a családi kapcsolatai...
Nekem is mai napig meg van az apakomplexusom, anyám nevelő apám full alkesz, apámat nem is láttam gyerekkorokban...
Nálam mondjuk, 18-évesen volt az első barátom ő 36-volt..
Azért kicsit más, nem mondom még így sem, hogy túlságosan érett lettem volna, erre a kapcsolatra, de mégsem 14...
Ha nincs az embernek gyermekkora, szinte bármit megtesz, hogy valaki szeresse.. :(
Támogasd a barátnődet ha valami gondja van, de erről a férfiről próbáld meg lebeszélni...
13/16 anonim válasza:
16 évesen 28 éves barátom volt. Csókon kívül nem volt semmi más, de igenis sok közös témánk volt. Színházba volt, könyveket ajánlott. A 14 még nagyon fiatal, tény....nehéz helyzet, de nem a korkülönbség miatt
14/16 anonim válasza:
Sajnálom,hogy ilyen gyerekkorod volt.:( Az a baj,hogy mindenki próbálja lebeszélni őt,de nagyon rossz természete van a lánynak,nem lehet vele rendesen beszélni,mert azthiszi rosszat akarnak neki.
15/16 anonim válasza:
Ez ilyen sajnos, talán az idő gyógyír lesz rá..
Minden jót!
16/16 anonim válasza:
Köszi,hát próbáljuk lebeszélni. Neked is sok jót! ♡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!