Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki hogy most már inkább valami személyeset szeretnék?
Figyelt kérdés
Lassan 3 éve vagyunk együtt a párommal azóta eltelt pár szülinap névnap évforduló stb... Annyi a problémám hogy a párom eléggé perverz amivel egy bizonyos pontig nekem nincs problémám de már kezd kicsit zavarni a dolog. A helyzet az hogy ezekre az ajándékozós eseményekre folyton valami szexi fehérnemű szettet vagy valami szexjátékszert kapok tőle amivel alapjáraton nincs gondom de már van elég és inkább jobban örülnék egy személyes dolognak karkötőnek nyakláncnak vagy ilyesminek. Szerintetek hogy mondjam meg neki hogy ne tűnjek követelőzőnek és ne bántsam meg?2014. júl. 21. 01:19
1/8 anonim válasza:
Így, ahogy van. Ezt nem tudod finoman, ha eddig nem értett a "jelzéseidből", mert gondolom valamennyire azért látszott rajtad, hogy nem felhőtlen a boldogság. Ültesd le, és mond el neki, hogy van már bőven szexuális játékszered, nem szeretnél többet. Ennyi.
2/8 anonim válasza:
mond neki h nem mindig magat ajandekozza meg :)
3/8 anonim válasza:
3 éve együtt vagytok, ezt mondd el,így, amit itt fenn leírtál :)
fehérneműből úgy sem kell sok, hisz a végén úgyis lekerül;)
5/8 anonim válasza:
Ott a gond, hogy minimum egyszer neked kellene őt szexis fehérneművel vagy jelmezzel meglepned. ( BACI-ban nézz szét).
23/L
6/8 A kérdező kommentje:
Igazából én kezdtem a sort novemberben jöttünk össze. Ő szeptemberi én augusztusi a legelső ilyesmi a valentinnap volt amire vettem egy fehérnemű szettet neki, és olyan is volt amit együtt vettünk nem mindet csak tőle kaptam, viszont már kb a létező összes színből van egy és ez szerintem már kicsit sok:/
2014. júl. 21. 01:26
7/8 anonim válasza:
Mi sok? nekem 120-150 fehérnemű szettem van. Alig vagytok együtt. Mi külföldről rendelünk, BACI-ból az összes megvan, New Yorkerből is ami szép. Nehogy már ezen kiakadj.
23/L
8/8 anonim válasza:
Kedves 23/L!
Te szereted ezeket, gyűjtöd is, de nem rólad van szó, hanem a kérdezőről! NEki bőven elég, ami van, nem szeretne több ilyet! Így már tiszta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!