Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek neki? Vagy hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek neki? Vagy hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

A barátommal augusztusban leszük 6 hónapja együtt. Ő nagyon rá van készülve erre az egészre (ajándékok stb...), de én el nem tudom képzelni mit vegyek neki. Őszintén megmondomė, nem is akarok venni semmit, mert én nem így mutatom ki, hogy szeretem.

Szoktak egyátalán 6 hónapos "fordulóra" ajándékot venni? Vagy hogyan mondjam el neki, hogy ne vegyen semmit, mert én sem fogok? Vagy mitlehet egy ilyenre venni? (Első komolyabb kapcsolatom...)

15/L

2014. júl. 17. 02:35
 1/7 anonim ***** válasza:
elmondod, mi ebben akkora nagy szám?
2014. júl. 17. 02:36
 2/7 anonim ***** válasza:
18%
Ne vegyél neki semmit ugyis megcsal majd mert jön majd egy cicababa helyetted :)
2014. júl. 17. 02:37
 3/7 anonim ***** válasza:

2es milyen kocsog :D

de semmi sincs ebbe mond meg neki igy és kész

2014. júl. 17. 02:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Mond neki,hogy majd az éves évfordulóra.

Most csak üljetek be sütizni,fagyizni.Menjetek strandolni,ilyenek.

Ne félj vele megbeszélni ezt a témát.

2014. júl. 17. 03:58
 5/7 anonim ***** válasza:

csináld megy neki a kedvenc sütiét

és annyi elég

:)

2014. júl. 17. 04:55
 6/7 anonim ***** válasza:
5-ös jó gondolatot írt, de előbb mondd el neki, hogy szerinted ez még nem olyan hosszú idő, majd ha már 10 év múlva is együtt lesztek, az már valami lesz! Ettől biztos kiborul, mert olyan hosszú időt biztos nem akar még egy lány mellett eltölteni egy ilyen fiatal fiú.Igen, süssél süteményt.
2014. júl. 20. 12:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Vagy vegyél egy könyvet, attól függően, milyen témák érdeklik. Ha szeret pl. horgászni, akkor egy olyan tárgyút, ha szereti a történelmet, akkor olyat, vagy csak egyszerűen valamilyen képeset, pl. autókról stb. v. Mo-i kastélyokról, bár az elég drága, vagy valamilyen földrajzi albumot, ha szeret utazgatni.
2014. júl. 20. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!