Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki? csak szimplán, vagy vegyek is neki valamit?
Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban aki tetszik, s habár még nem mondtam el neki, mégis tudja hogy tetszik nekem. Most várom a megfelelő pillanatot amikor elmondhatok neki mindent. Egy pár osztálytársam szerint az jó ötlet ha veszek is neki valamit. Ha tényleg jó ötlet mit adhatnék neki? Virág, vagy valami mást esetleg?2009. márc. 24. 16:29
1/6 anonim válasza:
Én csokinak mindig örülök :) Nem tudom van-e még olyan,vagy csak Valentin napi kiadás volt a Milka Love :) Hát az szerintem tuti siker :)
2/6 anonim válasza:
szerintem virágot ne, az nagyon zavarba ejtő lenne pláne ha fiatal. inkább csokit :D és ne vedd túl terjengősre meg nyálasra, csak szimplán közöld vele, h tetszik neked mert szép és okos (vagy amiért tetszik) és nem lenne e kedve veled elmenni moziba
3/6 anonim válasza:
Első vagyok :D Erre gondoltam,szerintem jó választás,és nem túlzás :) [link]
4/6 anonim válasza:
Szerintem a csoki jóötlet..menj oda hozzá és sugd a fülébe, hogy nagyon tetszik neked és hogy ezt a csokit neki vetted és várd a reakcióit:)
5/6 anonim válasza:
Hát, szerintem ne vegyél neki semmit, attól csak zavarba jönne... szimplán mondd meg neki. 18/L (hiszen sokunk nem bírja ám a túlromantikus jeleneteket )
6/6 anonim válasza:
Én lány vagyok,és osztozok az utolsó hozzászólóval....egy olyan milkás-szíves csokival sztem zavarba hoznád....Akkor már inkább egy Boci aero:Dde sztem nem kell neki venni semmit.Ha tetszel neki,leszarja,h van e csoki,ha meg nem(de remélem nem így lesz;)),akkor meg a csoki nem segít...Bárhogy döntesz,sok szerencsét!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!