Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyire félnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire félnek a húszas pasik az elköteleződéstől?

Figyelt kérdés
Például volt egy barátság extrákkal kapcsolatom, megbeszéltük hogy mással nem fekszünk le. Nem volt semmi vita, mindenkinek megfelelt. Erre a srác lefeküdt egy csajjal. 3éve nincs a srácnak barátnője. Mindenki már a minimális elköteleződéstől ennyire fél?

2014. júl. 23. 15:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
*Volt pár szexkapcsolatom
2014. júl. 23. 16:21
 22/30 anonim ***** válasza:
47%
Hát az biztos, hogy nem olyan csajokkal vannak, akik belementek valaha is ilyen szexkapcsolatokba.
2014. júl. 23. 16:21
 23/30 anonim ***** válasza:

Mindkét nemben vannak olyanok, akik nem mernek elköteleződni.

Én nem félek.

23F

2014. júl. 23. 16:22
 24/30 anonim ***** válasza:
#20 De több betegségtől véd az óvszer, mint ha egyáltalán nincs óvszer :) Amúgy nem tudom ehhez mi köze a biológia órához, de te biztos nagyon okos vagy ezzel a beszólással.
2014. júl. 23. 16:48
 25/30 anonim ***** válasza:

20as... "A kapcsolat nélküli szex és az ember értéke ne függ össze"

Még szép, hogy össze függ. Persze önigazolást keresel magadnak és a kérdezőnek is. Ami még szánalmasabbá tesz titeket.

2014. júl. 23. 17:20
 26/30 anonim ***** válasza:
52%

1. Nem hiszem, hogy van olyan nő (legalábbis eben az országban) akiben meg tudnék anynira bízni, hogy összekössem vele az életem.

2. Úgyse akarna semmiylen nő sem járni velem.

3. Szükségem van a szabadságomra, gyakran magányra és nyugalomra.

4. Otthon rossz példát láttam. Nekem nem hiányoznak a veszekedések.

5. Könnyen meglehet, hogy átvettem pár rossz tulajdonságot a szüleimtől, de még nem jelent meg és házasság után pár évvel jelentkeznének.

Most hirtelen csak ezek jutottak eszembe, gondolom volt még pár indokom, de minden listából kifelejtek valamit.

25F

2014. júl. 23. 17:26
 27/30 anonim ***** válasza:
Mi anno biológia órán "tanultunk" ilyesmikről, emiatt bátorkodtam figyelmedbe ajánlani, hasonlóan kioktató stílusban amit te használtál. :) Nem szép dolog más embert lenézni, csak mert mer élni, vagy másként él mint a többség. :) Vőlegényemnek mutattam, hogy sajnos szánalomra méltó, értéktelen nővel fog összeházasodni, azóta is kuporog a sarokban és sír szegény :(
2014. júl. 23. 18:05
 28/30 anonim ***** válasza:

Általánosítás...

Az én férjem 22 éves volt amikor összeházasodtunk...2,5 éve. Az összes vele egykorú haverjának évek óta tartó párkapcsolata van. A legtöbben együtt is élnek. És ez nem barátság extrákkal dolog, hanem normális kapcsolatok.

2014. júl. 23. 18:13
 29/30 anonim ***** válasza:
#27 Hát igen, sajnálom is szegényt, részvétemet küldöm neki :)
2014. júl. 23. 18:19
 30/30 anonim ***** válasza:
Átadtam ;)
2014. júl. 23. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!