Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire félnek a húszas pasik az elköteleződéstől?
Mindkét nemben vannak olyanok, akik nem mernek elköteleződni.
Én nem félek.
23F
20as... "A kapcsolat nélküli szex és az ember értéke ne függ össze"
Még szép, hogy össze függ. Persze önigazolást keresel magadnak és a kérdezőnek is. Ami még szánalmasabbá tesz titeket.
1. Nem hiszem, hogy van olyan nő (legalábbis eben az országban) akiben meg tudnék anynira bízni, hogy összekössem vele az életem.
2. Úgyse akarna semmiylen nő sem járni velem.
3. Szükségem van a szabadságomra, gyakran magányra és nyugalomra.
4. Otthon rossz példát láttam. Nekem nem hiányoznak a veszekedések.
5. Könnyen meglehet, hogy átvettem pár rossz tulajdonságot a szüleimtől, de még nem jelent meg és házasság után pár évvel jelentkeznének.
Most hirtelen csak ezek jutottak eszembe, gondolom volt még pár indokom, de minden listából kifelejtek valamit.
25F
Általánosítás...
Az én férjem 22 éves volt amikor összeházasodtunk...2,5 éve. Az összes vele egykorú haverjának évek óta tartó párkapcsolata van. A legtöbben együtt is élnek. És ez nem barátság extrákkal dolog, hanem normális kapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!