Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyire félnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire félnek a húszas pasik az elköteleződéstől?

Figyelt kérdés
Például volt egy barátság extrákkal kapcsolatom, megbeszéltük hogy mással nem fekszünk le. Nem volt semmi vita, mindenkinek megfelelt. Erre a srác lefeküdt egy csajjal. 3éve nincs a srácnak barátnője. Mindenki már a minimális elköteleződéstől ennyire fél?

2014. júl. 23. 15:46
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Ezt a barátság extrákkal dolgot nem értem. Elvileg ennek az lenne a lényege, hogy minden kötöttség nélkül lefekszetek egymással, nem? Akkor miért kellett az a kikötés, hogy "megbeszéltük hogy mással nem fekszünk le"? Ez már egy kapcsolatnak felel meg. Szerintem ez a kikötés nem volt túl jogos, és mivel nem kapcsolatról volt szó, a pasi semmilyen bűnt nem követett el, hogy lefeküdt mással Gondolom te abban reménykedtél, hogy majd valamikor átalakul kapcsolattá a dolog, így akartad magadhoz láncolni.
2014. júl. 23. 16:00
 12/30 anonim ***** válasza:
Nem, én is ki szoktam ezt kötni. Elég praktikus az oka, nincs kedvem más csaj nyavalyáit összeszedni.
2014. júl. 23. 16:02
 13/30 A kérdező kommentje:

Nem félelemből volt ilyen kapcsolatom, hanem mert több rossz kapcsolat után szerettem volna szabad nyarat, de böjtölni mégsem akartam, és fűvel-fával sem.

Nem volt kötelező csak velem lefeküdnie, de ha ezt beszéltük meg, úgy hogy nem bánta, akkor betarthatta volna a szavát.

2014. júl. 23. 16:02
 14/30 anonim ***** válasza:
#12 Óvszerről hallottál már? Ennek a kikötésnek, hogy mással nem feküdhet le semmi köze a "barátság extrákkal" témához. Ez inkább már társas kapcsolat kötelességek nélkül.
2014. júl. 23. 16:03
 15/30 A kérdező kommentje:
Igen, nem akartam minden nyavalyát összeszedni. És nem akartam kapcsolatot se vele.
2014. júl. 23. 16:04
 16/30 anonim ***** válasza:
Akkor kérdező tőled is megkérdem: óvszerről hallottál már? Ez csak egy kifogás, ezzel valamilyen szinten magatokhoz akarjátok láncolni a pasit, de ezt úgysem fogjátok belátni, azért vagytok ennyire rafkósak.
2014. júl. 23. 16:05
 17/30 A kérdező kommentje:
Ha ő nem szereti az óvszert, én meg gyógyszert szedek, azt mondom oké akkor csináljuk gumi nélkül. Ilyenkor azért jobb, ha nem fekszik le más csajjal mellettem.
2014. júl. 23. 16:11
 18/30 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, huszonéves vagyok, és nagyon sok haveromnak van évek óta tartó kapcsolata. Nem tudom, hogy te miért nem tudod megfogni a férfiakat.
2014. júl. 23. 16:12
 19/30 anonim ***** válasza:
#18 Szerintem pont azért, mert ha belemegy kapcsolat nélkül a szexbe, akkor minek törnék magukat többért? Majd lesz normális csaj, akiért megéri küzdeni :)
2014. júl. 23. 16:16
 20/30 anonim ***** válasza:
A kapcsolat nélküli szex és az ember értéke ne függ össze. Szimplán ilyen időszaka van a kérdezőnek. Nekem is volt ilyen, nem volt kedvem kapcsolathoz de szexelni szeretel. Volt már szexkapcsolatom. Most már viszont vőlegényem van. Időszak kérdése. És nem tudom ott voltál-e biológia órán, de rengeteg betegség ellen nem véd az óvszer...
2014. júl. 23. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!