Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csupán arra vagyok kiváncsi, hogy van e vlmi tanácsotok/véleményetek? (hosszú lesz, de megéri elolvasni: ) ) L/12
csináltam egy kamu facet szórakozásból, meg h össze jöjjek helyes pasikkal. tök jól alakult, volt jó pár pasim egyszerre, és mind nagyon helyes volt. egyszer ráírtam egy Ricsi nevű gyerekre(F/19). csak néha, néha bszélgettünk, aztán egyre többet, tök jó haverok lettünk. ugy döntöttem, hogy nem verem át...akkor még nem tudtam h miért. már minden nap bszélgettünk, reggel rámírt h "jó reggelt :*" aztán mindig éppen hogy beértem a suliba, mert annyit bszélgettünk. suli után rohantam haza h tudjak vele bszélni, és 10-11-ig csevegtünk. mikor rovot kaptam a suliban, az volt az első mondatom, hogy haza akarok menni, bszélni a ricsivel...
egyik nap azt irta nekem h:Am tök jó vagynekem mert ezért imádlak mert veled lehet hülyülni meg bármit elpanaszolhatom magam neked mert megbizok benne vevö vagy humora meg minden szoval ezért imádlak <3.
utána meg ezt: Há de most komolyan mondom nem tudom hogykerültél az éltembe de áldom azt napom amikor megismertelek és ha kivánhatnék 3at az 1 az lenne hogy mindig a barátom maradj :*.
először irta h imád. kicsit elszomorodtam..mert megkedveltem nagyon..és féltem h csak barátként szeret.ezután egy pár nappal ott aludtam a bnőmnél, és vibereztünk a ricsivel,,életem legjobb hétvégéje volt (május 31.). a bnőmmel folyton bszélgetett utána, és nem mondták el h miről. hétfő este 10-kor (június 1.) bevallotta h nagyon tetszem neki...lese fagyott a mosoly az arcomról, a bnőm azt mondta h beleszerettem, és nem akartam elhinni.
elmentem balcsira, és mesélt rólam egy haverjának, és mondta a haverja h fake vagyok...junius 10.-én szakítottunk. ráírtam az igaziról, és mondtam neki h mindennél jobban szeretem, de 12 vagyok, szval ez a kapcsolat esélytelen volt, és az is baj volt h hazudtam neki...
lelkileg összetörtem..mai napig sírok minden éjjel, és hallgatom a depis zenéket, folyton ő jár a fejemben, és mindenről ő jut az eszembe. többször is álmodok róla, h egy csajjal sétál kézen fogva, és mikor elköszönnek megcsókolja, meg h a facemat nézi, és felhív éjjel sírva h hiányzom neki stb..
nem tudok mit kezdeni magammal...mostmár egy kicsit jobban érzem magam..de még mindig romokban vagyok.
tudom h én csesztem el, és h hülye voltam...de nem bántam meg h ráírtam, mert életem legjobb döntése volt, mert ez a 3 hónap (július 6-június 9-ig)életem legjobb időszaka volt...csak kár h vége: (
Ő 19 évesen úgyis többet akarna.
Mondjuk nehezen tudom elképzelni, hogy egy 12 éves írja ezeket a sorokat és ilyen szavakat használna.
"pedofilitás" - óanyám!
Az mit jelent, hogy "vibereztünk"???
Hát, Ricsi választékosan megmunkált mondatait olvasva róla sem mondtam volna meg, hogy több 12-né.
Viber az egy program okostelefonra amin lehet ingyen üzenetet küldeni.
Majdnem olyan mint egy sms.
Mondjuk itt mindig "vibriztünk"-nek olvastam
köszönöm a bókot, miért h írnék?
igen, a helyesírása mnem a legjobb, de a lényeg h megértem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!