Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 év körüli lányok, ti hogy reagálnátok, ha 3 évvel idősebb fiú próbálkozna nálatok?
14 évesen jártam egy 17 éves fiúval...
Akit nagyon szerettem...
Nem tudom, hogy ő szeretett-e engem... de tiszteletben tartotta azt, hogy 14 vagyok és nem akart megfektetni..
Szóval lehet hogy az a bizonyos nálad 3 évvel kisebb lány is örülne hogy nagyobbak figyelmét is felhívja magára és járna veled vagy ilyesmi, csak kérlek ne élj vissza ezzel..
hát tizennégy vagyok, de megmondom őszintén én is ugyanarra gondolnék mint a többi, mert sajnos mostmár szinte csak az a lényeg mindenkinek.. ezt értem a legtöbb fiúra és a lányok egy részére is.
De hát, szerintem ez a dolog sok dologtól függ, nem csak a korkülönbségen.
engem nem zavarna, ha 3 év nem anyira sok!
14/L
hozd a tudtára h nem csak azt akarod. Légy vele kedves, megértő...türelmes...és ennyi :)
De én járnék egy nálam 3 évvel idősebbel.
AZ meg hülyeség h egy 14 éves lány azt hiszi h csak arra kellhet. Ennyi erővel minden nő azt hihetné 14-65 éves korig h csak ARRA kell...
hm.. szerintem 3 év nem sok...
én pl. 14 évesen 18 éves pasikkal jártam csak.
S azóta is az a 4 év korkulönbség mindig megvan ... :D nemtom miert.. de mindig olyan pasikat fogok ki xD
s én se hittem azt h 14 évesen csak le akar fektetni..s nem is tett semmit... fél évig vele jártam..de csóknál több nem volt......
és én 14 körül örültem neki h idősebb nálam a pasim.... :D s sztem az a pár év kell is.....
16/L
én kifejezetten örülnék! a korombeli fiúk annyira éretlenek és tuskók.. persze egy 16-17 éves srác is lehet az.. de vannak akik már felfogták hogy ha bunkók akkor tartós kapcsolatra nem számíthatnak..
amúgy lány vagyok 13 éves és egy 16 éves barátom van : D
de mondjuk sztem a legtobb csaj 13-14 evesen meg nem erett ... kislanyok meg.... vagyis ahogy mostanaban elnezem oket... azt hiszik h "nagy nők" s nekik mindent lehet...de kozbe meg csak kis csitrik......
ugyh vigyazzz az ilyen csajokkal :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!