Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, sírtatok már a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, sírtatok már a barátnőtök előtt? Lányok, a barátotok sírt már előttetek?

Figyelt kérdés
Mi volt a reakció a lányok részéről? Főleg olyan esetekre vagyok kíváncsi amikor valami szomorú dolog miatt sírt a fiú: pl szakítás.
2010. jan. 9. 18:58
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Nekem a baratom nem is egyszer sirta el magat mikor nagyon osszevesztunk es azt hitte hogy elveszit!
2010. jan. 13. 10:43
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Az en pasim egyszer sirt elottem.2 meter magas, 110 kg, agyontetovalt verekedos allat, tuti nem latta sirni meg soha senki.Alltam a borondommel az ajto elott, hogy na, akkor en most hazakoltozok.erre elkezdett zokogni, en meg annyira ledobbentem, hogy letettem a borondot, es maradtam:)Es azota is vele vagyok, de utana nem sirt soha tobbet:)
2010. jan. 13. 12:25
 33/36 anonim ***** válasza:
És csak sírt, vagy meg is változott a probléma, ami miatt menni akartál?
2010. jan. 13. 12:29
 34/36 anonim ***** válasza:
23%

Az tök édes, ha egyszer sír mert féltett, de amikor megállás nélkül, mindnen...

JAj úgy szeretlek (brühühüü), és még fel is hívja a figyelmet arra hogy ő most bőg. Ez elején még kedves volt, de amikor mindig állandóan, és úgy dörgölödött az arcomhoz, hogy érezzem, hogy könnyes arca, a végén már csak azt tudtam mondani, hogy már megint ami a szar van???!!!

Nagyon idegesítő, és kiborító! És szánalmas rendkívül...

Hát meg is utáltam,kitettem, aztán akkor már bőghetett...

Anyum azt mondta, hogy ha lánynak születik, akkor is kiborító lett volna....

PASIK!!! Hát hol a fenében van a férfiasság??!!:)

Plíííz legyetek férfiak, a lányok meg had lehessenek lányok... Katasztrófa ami ma van...

2010. jan. 13. 12:48
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Igen, amikor meghalt az édesanyám:( Akkor zokogtam, majd kásőbb is volt, hogy elsírtam magam, mikor eszembe jutott. A barátnőm megértő volt, vígasztalni próbált, csak velem az a baj, hogy ha vígasztalnak, mégjobban sírok... Látta, hogy csak rosszabb, ha vígasztal, így inkább megsimogatta a hátam és hagyta, hgoy kiadjam magamból egyedül. Utána mindíg kérdezte: jobban vagy? Annyira szeretem, hgoy ilyen megértő és nem azzal jön, hogy "jaaaj, a férfiak nem sírnak!" Ettől rosszul vagyok! Mindenkinek joga van sírni, ha valóban megvan rá az oka!! Üdv: Gyuszi
2010. febr. 7. 23:46
 36/36 anonim ***** válasza:

hát én sírtam már a barátom előtt, mert eléggé érzékeny vagyok, és ha kicsit már felemeli a hangját sírva fakadok, de mindig megvigasztal.

A barátom is sírt már előttem, amikor egy durva vita után azthitte hogy elveszít , de nagyon édes volt tőle :)

2015. jún. 23. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!