Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, sírtatok már a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, sírtatok már a barátnőtök előtt? Lányok, a barátotok sírt már előttetek?

Figyelt kérdés
Mi volt a reakció a lányok részéről? Főleg olyan esetekre vagyok kíváncsi amikor valami szomorú dolog miatt sírt a fiú: pl szakítás.
2010. jan. 9. 18:58
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
72%
És te mennyire voltál nő? Ti nők hajlamosak vagytok mindig a férfiasságot kétségbe vonni, de hogy ti mennyire vagytok nőiesek, hát nemtom...
2010. jan. 9. 19:39
 12/36 anonim ***** válasza:
58%

"hasán sakkozni"

ismerek olyan 60 kilós srácot akinek kockás hasa van, de nem mondható nagy erőembernek..

2010. jan. 9. 19:47
 13/36 anonim ***** válasza:
93%

Igen. Mikor meghalt a nagymamám.

Felejtsük már el, hogy egy férfi nem sírhat. Nem attól lesz férfi valaki, hogy elrejti az érzelmeit. Sőt, pont az a baj, hogy a sztereotípiák miatt a férfiak nem tudják, nem merik kimutatni az érzelmeit.

Az másik kérdés, egy férfi ne sírjon és ne essen kétségbe minden jelentéktelen dolog miatt. Legyen határozott, lelkileg erős, céltudatos. De ha kell, tudja felvállani az érzemeit. Különösen az előtt, aki a legfontosabb számára.

2010. jan. 9. 19:54
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
19.54: 29/F
2010. jan. 9. 19:55
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a párom elsirta magát előttem mikor több hónapra el kellett utaznia.
2010. jan. 9. 20:05
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

19:54!

Ott a pont;)

Én is úgy gondolom, hogy nem attól lesz férfi valaki, ha nem mutatja ki az érzelmeit...!

Ez amúgy egy akkora nagy baromság...!

Jó persze ne sírjon mindenért, de vannak olyan helyzetek, amikor egyáltalán nem gáz..., sőt...!

19/L

2010. jan. 9. 20:06
 17/36 anonim ***** válasza:
69%

Ha kimutatja egy férfi az érzelmeit, az normális, de miért kell átbőgni egy éjszakát egy szakítás miatt?

Vagy ez volt a bosszú?

2010. jan. 9. 20:13
 18/36 anonim ***** válasza:
82%

sztem nemgáz ha egy pasi sír,ez tényleg a kapcsolat elmlyülése h legyőzi előttünk a hiúságát és valós énjét adja.Nem tudom ki találta ki h egy fiúnak nem illik sírni. neki is lehetnek érzései.ez vagy valós érzelem, vagy egy kamu hogy fogadjuk vissza őket,sajnáljuk megőket,csak ez az egy szól ellene h nem tudom megkülönbözetetni,mert vált már olyan is h egy csajozós pasim sírt h fogadjam vissza mikor megcsalt (hülye vtam visszafogadtam de megint megtette->abbol tanultam,ki is dobtam) meg volt egy olyan mikor egy komoly barátom más miatt sírt cs picit kamuzott,de nem csalt meg,de nekem nagyon fájt,sírtam és ő is sírt h mekkora fájdalmat okozott!

21L

2010. jan. 9. 22:39
 19/36 anonim ***** válasza:
46%

Oké, legyenek érzései, de ha én nem sírok, ő minek? Komolyan, csak a megható dolgokon tudok pityeregni, ha valami komoly, fájdalmas dolog ér, inkább harapom a számat szét, és dühös leszek... ???

Akkor miért élvezzem egy pasi könnyeit???

2010. jan. 9. 22:44
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Tény, mások vagyunk. Evvan.
2010. jan. 9. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!