Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogyan viselnétek, ha a barátnőtök előttetek pukizna, és ez neki természetes lenne?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
ezen a linket megnézhetitek a másik kérdésre írt női válaszokat is!
engem egyálltalán nem zavarna ha előttem pukizna
15/f
Teljesen egyetértek a kérdezővel, és az összes válaszom le lett pontozva, ahol azt írtam hogy szerintem iszonyú ignytelen dolog egymás orra alá fingani... Most s ugyanazt tudom elmondani: utálom, ha egy kapcsolatban a felek megereszkednek, nem figyelnek rá, hogy egymás társaságában is megőrizzék a tartásukat. Legyen az egy szakadt bugyi vagy a pukizás mondjuk. Én egyik luxust sem engedem meg magamnak, és a párom tuti kiakadna, ha megtenném. Persze, előfordulhatnak "balesetek", de a bélgázban nincsen semmi humoros. Nem is értem, miért írja mindenki, hogy ő egy jót nevetne rajta.
Mikor páromnak meséltem, hogy itt mennyien írták, hogy tök természetes egymás előtt pukizni, nézett rám nagy szemekkel,hogy ez most komoly-e, hogy nézik a filmet, és közben rotyogtatnak fapofával, mert lusták elmenni a vécéig, ha már nincs más megoldás.
Egy szó, mint száz: nem feltétlenül gusztustalan, de semmivel legalább annyira igénytelen, mint a mosatlan haj, vagy ápolatlan köröm. De pasitól is egyébként!
Röhögnék, nem gond az ha nem betegesen sokat csinálja. :)
Mindenki fingik, még a Pápa is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!