Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, sírtatok már a barátnőtök előtt? Lányok, a barátotok sírt már előttetek?
Igen egyszer velem előfordult!!
Bőgtem mint egy oroszlán ő meg csak lesett!!:D
18F
Én egyetemre járok, de ezt szót nem ismerem...
antiperisztaltikát
:DDDDDDDDDDDDDDDD
Igen, többször is előfordult és akkor mi van?!?!?
A férfiaknak is vannak érzéseik, és sokszor sokkal mélyebbek és komolyabbak, mint a lányoknak!
22/F
szerintem is aranyos tud lenni:) és igen. :D
15/l
Sírtam előtte, mert szerettem, és elveszítettem. Csak úgy kijött belőlem. Azelőtt se meg azután se volt példa rá. Nagy szerelem vóóót.. :)
23/F
Én akkor sírtam, mikor Sztálin elvtárs meghalt.
F-22
A mostani barátom biztos nem fog, ki nem nézném belőle, mert szörnyen kimért e téren. Nagyon "ölelgetős" szeretgetős típus, de szavakban, hasonló megnyilvánulásokban nagyon spórolós (asszem jobb így, mint fordítva :) ) . Na de nem baj, igazából nem is szeretem a hisztérikus fazonokat. Ugye aki nagy kirohanásokra képes, az sok esetben minden irányban így van... Sírt már előttem olyan pasi, aki lilára szorongatott, megpofozott, hogy ne szakítsak vele, mert szeret. Szánalmas volt.
A férfisírásról tehát ambivalens a véleményem: ha tényleg valami nagy baja van, akkor persze, hogy nem gáz, boruljon a vállamra, megölelgetem, még jó is, hogy bizalmas velem - ilyen eset amúgy nem volt soha! - de azért sírni, hogy ezzel érzelmileg zsarolni próbálja a másikat, szánalmas (nőktől is egyébként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!