Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, sírtatok már a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, sírtatok már a barátnőtök előtt? Lányok, a barátotok sírt már előttetek?

Figyelt kérdés
Mi volt a reakció a lányok részéről? Főleg olyan esetekre vagyok kíváncsi amikor valami szomorú dolog miatt sírt a fiú: pl szakítás.
2010. jan. 9. 18:58
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:

Igen egyszer velem előfordult!!

Bőgtem mint egy oroszlán ő meg csak lesett!!:D

18F

2010. jan. 9. 23:34
 22/36 anonim ***** válasza:
58%

Én egyetemre járok, de ezt szót nem ismerem...

antiperisztaltikát

:DDDDDDDDDDDDDDDD

2010. jan. 12. 23:26
 23/36 anonim ***** válasza:
78%

Igen, többször is előfordult és akkor mi van?!?!?

A férfiaknak is vannak érzéseik, és sokszor sokkal mélyebbek és komolyabbak, mint a lányoknak!

22/F

2010. jan. 12. 23:34
 24/36 anonim ***** válasza:

szerintem is aranyos tud lenni:) és igen. :D

15/l

2010. jan. 12. 23:34
 25/36 anonim ***** válasza:

Sírtam előtte, mert szerettem, és elveszítettem. Csak úgy kijött belőlem. Azelőtt se meg azután se volt példa rá. Nagy szerelem vóóót.. :)

23/F

2010. jan. 13. 00:01
 26/36 anonim ***** válasza:
Előttem is sírt már a barátom, de nem szakítás miatt. Egy szomorú dolog történt a családjában. És szerintem ez tök normális. Viszont van egy nagyon jó barátom, Ő egyáltalán nem tud sírni, és azt mondta, hogy néha olyan jó lenne pedig, mert így csak eszi magát mindenen, a feszültség meg csak nő és nő. Szerintem teljesen rendben van ha egy fiu is elérzékenyül. Persze az már gáz ha folyton pityereg. De néha nekik is lehetnek gyenge pillanataik. 19/L
2010. jan. 13. 02:03
 27/36 anonim ***** válasza:
31%

Én akkor sírtam, mikor Sztálin elvtárs meghalt.

F-22

2010. jan. 13. 02:05
 28/36 anonim válasza:
100%
Igen sírtunk és volt,hogy mindketten egyszerre egy filmen ami megható volt.Mi ebben a különleges?A párom 40 én 28 éves vagyok.Sírni egyáltalán nem gáz szerintem.Legalább kimutatod,hogy vannak érzelmeid.Szép is lenne,egy pár vagyunk,közben meg titkoljuk az érzelmeinket.Nem két idegenről van szó.
2010. jan. 13. 06:37
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Sírt már előttem a barátom. Megható volt. Csak akkor gáz a sírás, ha nem őszinte, hanem manipulatív. De az mindkét részről gáz. Én is sírtam már előtte. Régebben ezt szégyelltem, ő az első aki előtt nem szégyellek sírni. Soha nem volt még ilyen őszinte kapcsolatom.
2010. jan. 13. 08:41
 30/36 anonim ***** válasza:

A mostani barátom biztos nem fog, ki nem nézném belőle, mert szörnyen kimért e téren. Nagyon "ölelgetős" szeretgetős típus, de szavakban, hasonló megnyilvánulásokban nagyon spórolós (asszem jobb így, mint fordítva :) ) . Na de nem baj, igazából nem is szeretem a hisztérikus fazonokat. Ugye aki nagy kirohanásokra képes, az sok esetben minden irányban így van... Sírt már előttem olyan pasi, aki lilára szorongatott, megpofozott, hogy ne szakítsak vele, mert szeret. Szánalmas volt.

A férfisírásról tehát ambivalens a véleményem: ha tényleg valami nagy baja van, akkor persze, hogy nem gáz, boruljon a vállamra, megölelgetem, még jó is, hogy bizalmas velem - ilyen eset amúgy nem volt soha! - de azért sírni, hogy ezzel érzelmileg zsarolni próbálja a másikat, szánalmas (nőktől is egyébként)

2010. jan. 13. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!