Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora baj, hogy elaludtam?

Figyelt kérdés

A barátom húsz percre lakik tőlem, vonattal kell átmennem. Mindig én megyek hozzá(hozzánk nem jöhet).

Általában a 11-es vonattal megyek mindig, hogy minél hamarabb ott legyek.

Heti 2x találkozunk, én többet igénylegk, ráadásul ezt a heti kettőt mindig hozzá kell igazítani.

Nos, tegnap mondta, hogy ma menjek át hozzá, mondtam, hogy jó, de nem tudom még, hogy 11 vagy 12-es vonat a jó.

Ma reggel felhívott, hogy akkor megbeszéljük. Most hívott, és pont most keltem, és mondtam neki, hogy a 12-es vonat lenne a jó. Megkérdeztem, hogy nem baj-e, és mondta, hogy de az, és hallottam a hangján, hogy haragszik, hogy most kelek fel, és ilyen flegmán oda mondta, hogy szép álmokat továbbra is. Én meg rákérdeztem, hogy most tényleg baj-e ez az egy óra, mondta, hogy viccelt, de nagyon furcsán köszönt el, és haragudott, lehetett hallani.

Most komolyan, az, hogy egy órával később megyek, ennyire baj? Igen, időben lefekszem, és nagyon álmos voltam..:D

2014. júl. 22. 10:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nálunk is úgy lenne, de nem jöhet egyelőre. Van egy családi dolog nálunk, ami miatt megbeszéltük, hogy amíg nem oldódik meg, jobb, ha nem jön. EMiatt nem érezné itt jól magát, így meg nem lenne értelme.
2014. júl. 22. 10:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem tök mindegy ki megy kihez...? Ha lehetne a barátomhoz gyakrabban menni, inkább én mennék mindig hozzá, mert jobban érzem magamat náluk, mint itthon. Minek valami hülye szabályhoz alkalmazkodni egyfolytában...?

Amúgy elég gyerekes a barátod. Mi meg sem szoktunk pontos időpontot beszélni, hogy mikor találkozzunk, általában valami "kb." időpontot beszélünk meg, aztán írunk amikor elértük a buszt / vonatot, onnantól kezdve tudjuk, hogy kb. 1 óra és jön a másik. (Mi messzebb lakunk egymástól.) Múltkor azt beszéltük, 4-5 körül jön a barátom aztán végül 6-kor ért ide, mert éppen úgy ért át Pesten az egyik pályaudvartól a másikra, hogy csak a későbbi buszt érte el. Bár mi általában több napra találkozunk, nem csak reggeltől estig, viszont ritkábban mint heti 2 alkalom (inkább 1-2 hét / hónap), de 1-2 órán szerintem nemigen múlik semmi - persze jobb lenne ha több lenne az együtt töltött idő, de veszekedni ezen meg rosszul érezni magunkat miatta nem igazán éri meg.

2014. júl. 22. 10:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb ilyen lesz, megmondhatod neki, hogy ő is nyugodtan udvarolhat neked :D Amíg ő utazik, addig pedig kialszod magad.(Egyébként meg: "hozzánk nem jöhet"- ??? -Még a városotokból is ki van tiltva talán?)
2014. júl. 22. 13:28
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!:)

Nem, a városból nincs, csak a házból.:D

De a városunkba meg lusta átjönni sétálni, szórakozási lehetőség meg kb. semmi nincs.

Én rengetegszer mondtam, hogy jöjjön át sétálni, de nem akar.:D

2014. júl. 22. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!