Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora baj, hogy elaludtam?

Figyelt kérdés

A barátom húsz percre lakik tőlem, vonattal kell átmennem. Mindig én megyek hozzá(hozzánk nem jöhet).

Általában a 11-es vonattal megyek mindig, hogy minél hamarabb ott legyek.

Heti 2x találkozunk, én többet igénylegk, ráadásul ezt a heti kettőt mindig hozzá kell igazítani.

Nos, tegnap mondta, hogy ma menjek át hozzá, mondtam, hogy jó, de nem tudom még, hogy 11 vagy 12-es vonat a jó.

Ma reggel felhívott, hogy akkor megbeszéljük. Most hívott, és pont most keltem, és mondtam neki, hogy a 12-es vonat lenne a jó. Megkérdeztem, hogy nem baj-e, és mondta, hogy de az, és hallottam a hangján, hogy haragszik, hogy most kelek fel, és ilyen flegmán oda mondta, hogy szép álmokat továbbra is. Én meg rákérdeztem, hogy most tényleg baj-e ez az egy óra, mondta, hogy viccelt, de nagyon furcsán köszönt el, és haragudott, lehetett hallani.

Most komolyan, az, hogy egy órával később megyek, ennyire baj? Igen, időben lefekszem, és nagyon álmos voltam..:D

2014. júl. 22. 10:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
gyerekek...
2014. júl. 22. 10:11
 2/14 anonim ***** válasza:
kisgyerek még majd kinővi
2014. júl. 22. 10:11
 3/14 anonim ***** válasza:
Kérdésem a következő lenne..miért magadat okolod? Szerinted benned van a hiba? Miért ne alhatnál?menj át, és ha nagyon nem tetszik neki valami akkor menj haza. Francnak kell mindenért hisztizni. Ja! És nem, nem baj, hogy aludtál, ő a hülye
2014. júl. 22. 10:13
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Ő még nagyon kisgyerekes gondolkodású(nem mondom, hogy én néha nem), csak akkoris rossz érzés megbántani.:)

2014. júl. 22. 10:14
 5/14 anonim ***** válasza:
Ez elég vicces.
2014. júl. 22. 10:14
 6/14 A kérdező kommentje:

The best name, köszönöm a válaszodat!

Azért okolom magamat, mert a végén hallgatni fogom, hogy nem használjuk ki az együtt töltött időt, meg ilyeneket.

Régen rengeteget veszekedtünk pont a találkák miatt, és mindig magamat okoltam, a barátom is mindig engem hisztis-ezett le.:D

2014. júl. 22. 10:15
 7/14 anonim ***** válasza:
Biztos a másik barátnőjéhez igazít és azért haragudott meg mert így át kell szerveznie a másik csajt is :D
2014. júl. 22. 10:15
 8/14 A kérdező kommentje:
5. válaszoló, szerintem is az, de attólmég zavar, nehogymár egy ilyenen kelljen veszekedni.:D
2014. júl. 22. 10:16
 9/14 anonim ***** válasza:
Ezen mekkora butaság hisztizni! Meg pasi létére ilyet levág? Lányom, erről szoktasd le, mert hosszú távon befonod a szemöldököd tőle.
2014. júl. 22. 10:20
 10/14 anonim ***** válasza:
kicsit vicces, felénk általában a pasi megy a csajhoz, nem pedig fordítva...
2014. júl. 22. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!