Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora baj, hogy elaludtam?
A barátom húsz percre lakik tőlem, vonattal kell átmennem. Mindig én megyek hozzá(hozzánk nem jöhet).
Általában a 11-es vonattal megyek mindig, hogy minél hamarabb ott legyek.
Heti 2x találkozunk, én többet igénylegk, ráadásul ezt a heti kettőt mindig hozzá kell igazítani.
Nos, tegnap mondta, hogy ma menjek át hozzá, mondtam, hogy jó, de nem tudom még, hogy 11 vagy 12-es vonat a jó.
Ma reggel felhívott, hogy akkor megbeszéljük. Most hívott, és pont most keltem, és mondtam neki, hogy a 12-es vonat lenne a jó. Megkérdeztem, hogy nem baj-e, és mondta, hogy de az, és hallottam a hangján, hogy haragszik, hogy most kelek fel, és ilyen flegmán oda mondta, hogy szép álmokat továbbra is. Én meg rákérdeztem, hogy most tényleg baj-e ez az egy óra, mondta, hogy viccelt, de nagyon furcsán köszönt el, és haragudott, lehetett hallani.
Most komolyan, az, hogy egy órával később megyek, ennyire baj? Igen, időben lefekszem, és nagyon álmos voltam..:D
Köszönöm a válaszokat.
Ő még nagyon kisgyerekes gondolkodású(nem mondom, hogy én néha nem), csak akkoris rossz érzés megbántani.:)
The best name, köszönöm a válaszodat!
Azért okolom magamat, mert a végén hallgatni fogom, hogy nem használjuk ki az együtt töltött időt, meg ilyeneket.
Régen rengeteget veszekedtünk pont a találkák miatt, és mindig magamat okoltam, a barátom is mindig engem hisztis-ezett le.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!