Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Titeket zavarna, ha a barátnőtök folyton az ex-pasijáról szövegelne, de legalább minden randin felhozná 1x 2x?

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 16:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

hát erre nehéz válaszolni. rettentően zavaró, ha a párod az exéről beszél, - természetes, hogy zavar. de van, amikor elkerülhetetlen. Nekem pl. volt egy párom, akivel, amikor összejöttem, rettentően össze volt zuhanva az előző kapcsolata miatt. Úgy tudta csak túltenni magát rajta, ha beszélhetett róla. Sőt én faggattam néha. ez később nekem is hasznos volt, mert mesélt olyan dolgokat, amik Számára rosszak voltak a kapcsolatban (tehát tudtam, mi az amit én nem ronthatok el!!!!), aztán olyan dolgokat is mondott, ami pozitív volt Neki a multbéli barátnőjében, ezt is az én oldalamra tudtam állítani. Szép lassan rendbe jött, ahogy kibeszélte a fájdalmát, és közben megtanult bízni bennem. Egyre kevesebbet beszélt a volt menyasszonyáról, végül többé nem is hozta fel.

Másrészt, ha összejössz valakivel, akinek mondjuk hosszú-hosszú éveken át volt egy társa, miközben a multjáról (fiatalkoráról, gyerekkoráról, diákéveiről) beszél, elkerülhetetlen, hogy ne említse meg azt, aki ennek a része volt.

De ha állandóan az exéről beszél valaki csillogó szemekkel, ott nagyon nagy gáz van!!!!!!

szóval, szerintem ez egyénfüggő.

2010. jan. 16. 15:30
 12/12 anonim válasza:
Na és még vele vagy?Érdekes!Hm?Én már elzavartam volna csába!
2010. jan. 17. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!