Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Titeket zavarna, ha a barátnőtök folyton az ex-pasijáról szövegelne, de legalább minden randin felhozná 1x 2x?

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 16:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
egyértelműen igen
2010. jan. 9. 16:57
 2/12 anonim ***** válasza:
35%
:)) Elvileg az én exem is ezt csinálja. Azért ez valamiféle dicsőségérzettel tölt el. Hogy még mindig nem tudott túllépni rajtam.
2010. jan. 9. 16:58
 3/12 anonim ***** válasza:

IGEN, a leghatározottabban igen!

Jóérzésű ember (legyen akár férfi, akár nő), ha csak nem elkerülhetetlen, nem is beszél a jelenlegi párjának az exeiről... Nem tudom, miért kérdezed ezt, de ha azért, mert Te egy olyan lány vagy, akinek a fiúja folyton az előző barátnőjéről beszél, akkor nagyon rossz lehet neked. Esetleg vesd fel neki, hogy az már elmúlt, és most inkább Veled foglalkozzon, ha meg nem, akkor menjen vissza a régihez...

2010. jan. 9. 17:09
 4/12 anonim ***** válasza:

Igen, zavarna.

Az nem, ha beszélne a múltjáról, sőt!

De az, hogy egyfolytában ő a téma, több mint gyanús. Amellett, hogy zavaró.

2010. jan. 9. 17:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Én megmondanám neki,h én nem beszélek sosem az exekről,és ezt el is várom viszont. Úh hanyagolja a témát,mert kurv@r@ nem érdekel.
2010. jan. 9. 17:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen, zavarna. Egyszer-egyszer még oké, hogy szóba kerül esetleg, de ha állandóan róla beszél, az már gáz.
2010. jan. 9. 17:26
 7/12 anonim ***** válasza:
az zavarna! ha már velem van ne beszéljen egyfolytában a régi pasijáról:S
2010. jan. 9. 17:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Elsőn nem, ha mérsékelt volna a dolog. Másodikon már igen, harmadikig el se jutnánk....:S
2010. jan. 9. 17:47
 9/12 A kérdező kommentje:
17:09 fején találtad a szöget :(
2010. jan. 9. 18:00
 10/12 anonim ***** válasza:

17:09 vagyok.

Éreztem. Gáz! Úgy éled az életed, ahogy akarod. Nem kell senkivel lenned, akivel nem akarsz. Ez a párodra is vonatkozik. Valszeg még mindig az előzőhöz ragaszkodik lelkileg. Szerintem tartsatok szünetet, amíg lerendezi magában a dolgot, mert persze neked, mint párjának az a dolgod, hogy mellette légy a nehéz időszakokban, de azért a Te életedet nem kell hagyni emiatt tönkre menni (jó, ez túlzás, de a lényeget érted belőle). Legalább is én ezt tenném, nem kell feltétlenül megfogadni.

2010. jan. 9. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!