Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire utal a fiú viselkedése?
Az hogy piszkálod a fantáziáját, de ahhoz túl gyáva hogy élőben is lépjen valamit. Facebookon célozgat meg füzöget, de amikor viszonzod neki és rájön hogy lehetne is valami, akkor már inába száll a bátorsága.
Valszeg élőben oda sem merne menni hozzád.
25/f
Nekem is jutott, pont egy ilyen sztori, egy fiúval, ott hihetetlenül nyomult, de a randi alól meg mindig olyan fortélyosan kisiklott, hihetetlen volt... (többek között ezért nincs fészbúkom)
Önértékelési zavara volt, és normális kapcsolata se volt soha, ezért csinálta.. Honnan tudom?
Mivel 3-percre laktunk, később derült ki kizsaroltam belőle a randevút, na mit mondjak nem sok örömöm volt, még sírt is, hogy ő milyen szerencsétlen, csak úgy potyogtak a könnyei... Nevetséges volt, és ott voltam én, ahelyett, hogy kapott volna az alkalmon ezt a műsort adta elő, elküldtem agyzsugorítóhoz...
Gyorsan felejtsd el, tuti ez is egy sunnyogó művész... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!