Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én voltam a hibás?

Figyelt kérdés
A barátommal féléve vagyunk együtt! Én 16 ő pedig 17 éves! A haverja sokszor nyomult rám de elküldtem a p*csába!és el is mondtam a barátomnak hogy nyomult de nem hitte el...tegnap találkoztunk hogy hárman elmegyünk bulizni! De a barátom még nem érkezett meg!addig beszéltünk egy pár mondatot a haverjával...aztán az megfogott magához húzott és megcsókolt én egy másodpercre sem áltam le vele de nem tudtam ki szabadulni bármennyire akartam aztán megjelent a barátom kihúzott a karjából aztán lekevert nekem egy pofont lehordott mindennek engem el kezdtem veszekedni vele mire kaptam még egy pofont!szerintetek megérdemeltem?és amúgy hibás vagyok?
2014. júl. 21. 07:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Amúgy azért kaptam még egyet mert felhoztam neki hogy hogy képes megütni?
2014. júl. 21. 08:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem se állj többé szóba vele, ez egy barom.
2014. júl. 21. 08:16
 13/17 anonim válasza:
"el kezdtem veszekedni vele mire kaptam még egy pofont" bocs ez még kimaradt- így még brutálisabb. kétszer semmiért megütni a lányt olyan szinten patkányság hogy az elképzelhetetlen.Az ilyeneknek a Máúnika Só való.Remélem otthagytad. -.-
2014. júl. 21. 08:18
 14/17 A kérdező kommentje:
Ott hát...
2014. júl. 21. 08:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Még ha meg te is csókoltad volna meg a haverját akkor sem üthetett volna meg...ha ekkora állat akkor legyen meg a haverjával...
2014. júl. 21. 08:41
 16/17 A kérdező kommentje:
Akkor jó...mert tök sz*rul éreztem magam emiatt.
2014. júl. 21. 08:43
 17/17 Beviz Elek ***** válasza:

Gondolom ez a válasz 0%os lesz, mert nem fog nektek tetszeni...

1. Ha engem megpróbálna megcsókolni vagy lefogna és tényleg a retkes száját az enyémre rakná egy kan, akkor lehet hogy tökön térdelném hogy kiszabaduljak vagy esetleg leköpném, vagy bármi hogy kiszabaduljak. Egy nyilvános helyen főleg egyszerű, nem az erdőben fogtak le 10en.

2. Ha megyek a barátnőm után a szórakozóhelyre, de látom hogy egy másik kan szájában túrkál, akkor nálam is elszakadna a cérna. Ez nem hatalmaz fel senkit sem egy pofonra (sosem ütöttem meg nőt), de ha látnám mással, akkor nem vagyok benne biztos, hogy mosolyogva sétálnék el...

2014. júl. 21. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!