Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? (1 szinttel lejjebb kifejtve)
Eddig a legtöbb srácom úgy vélte, én vagyok az IGAZI, és mindent megtettek, hogy megtartsanak. Fullasztó érzés, és azonnal menekülnöm kell.
Persze volt kivétel, akivel "csak úgy" voltunk, és ez volt a jó.
Hogyan lehetne rávenni pl. a jelenlegi pasimat, hogy csak szimplán szeressen, de ne fojtson meg?
Voltatok már ilyen szituban?
Más meghalna ha ilyen szituja lenne. :D
amúgy igen! egyetértek az előző válaszolóval. beszéld meg vele! mondd el, hogy nagyo fullasztó érzés, hogy ennyire ragaszkodik hozzád, és, hogy adjon neked teret ... legyen magányéleted :) szerintem ezt csak megbeszéléssel lehet megoldani.
Vízöntő vagy? :D
Ne engedd, hogy megfojtsanak, ennyi. Mondd meg neki, hogy szereted, szeressen ő is, de neked térre van szükséged. Ennyi :)
Drága 15:45!
Köszönöm a korrekt választ, van benne igazság!
Ha megbeszélném a pasimmal, akkor egy olyan probléma merülne fel, hogy mindenképp meg akar felelni, és ezért inkább elfojtja a saját énjét... egyszer már megtörtént, és köszönöm, nem kérek belőle. Azt hiszem, ha önmagáért nem szeretem legalább úgy, mint ő engem, akkor én nem érdemlem meg.
De akkor miért Ő sír, ha vége??? Nem konkrétan a jelenlegit értve, tapasztalat... :S
Tényleg egy kissé nárcisztikus tudok lenni, de nem élvezem, és egy bizonyos szinten már irritál, ha "istennőként kezel". Legyünk egyenrangú felek, és tessék tisztességesen megküzdenünk egymásért!!! Nekem ez kell, és nem egy "papucs".
Önértékelési zavarom pedig van bőven, de kinek nincsenek? Erre van külön gyógyszerem: IRÓNIA... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!