Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? (kifejtve lent)

Figyelt kérdés
A több éves kapcsolatunkban a barátommal úgy érzem, hogy csak miattam nem jutunk előbbre. Ugyan ezt ő még nekem nem mondta ki nyíltan, de én érzem és tudom. Az anyagi helyzetünk ég és föld, amiben én vagyok a csóró, eladósodott. Úgy érzem, hogy sokkal előbbre vinné, ha kilépnék az életéből. Ha azért lépek ki az életéből, hogy neki jobb legyen a jövőben, azt megértené szerintetek? Megbocsátana valaha ezért a döntésemért, ha ezt tenném? Nagyon szeretem Őt és nem szeretném, hogy miattam az ő jövője legyen rosszabb vagy kilátástalan. Bármennyire is fáj, de hiszem azt, hogy találni fog olyan csajt magának, akivel tudnak együtt közös jövőt építeni, mert szerintem velem nem lehet. Vele még nem beszéltem ilyenekről, mert még nincs hozzá elég erőm. Mit tanácsoltok?
2011. júl. 23. 13:12
 1/10 anonim ***** válasza:

Milyen adósságaid vannak? Jelzálog vagy valami annál is súlyosabb?

Biztos nem lehetne rá megoldást találni? A pároddal együtt közösen össze kellene fognotok,és segíteni egymást. Ő téged,te pedig őt segítenéd! Erről szól egy komoly kapcsolat.

De szerintem neked nem csak az adósság a problémád a kapcsolatban, hanem valami más is tudatalatt...

2011. júl. 23. 13:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem jelzálog, hanem sok más. Összesen kb. 4 millió ft értékben. Megbeszéltük megismerkedésünkkor, hogy neki nincs köze az adósságaimhoz, mivel nem is ismertem, amikor felvettem azokat sok éve, és ő egyetértett. Ha összefognánk, akkor neki csökkenne a megtakarítása, amit évek (1 évtized) óta spórolt, hogy majd hitel nélkül vesz lakást és ezt nem szeretném, hogy az én hülye döntésem miatt neki rosszabb legyen és később érje el a célját. Semmi más bajom nincs tudat alatt, amiről tudnék.
2011. júl. 23. 13:26
 3/10 napietus ***** válasza:
nézd, abban igazad van, hogy minden rendszer pontosan olyan lassú, mint a leglassúbb eleme. ne söpörjétek a szőnyeg alá a problémát, beszélgessetek, hogy ő hogy látja, mit gondol erről, illetve milyen megoldást lát. mert nyilván gondolkodott ezen. szóval nem kell rögtön szakítani, meg kell a dolgot beszélni. Neked is könnyebb lesz, és megismered az ő véleményét is.
2011. júl. 23. 13:27
 4/10 A kérdező kommentje:
De van bennem félsz, hogyha ezt ő is így látja, hogy akkor valóban vége lesz, pedig szeretem őt.:(
2011. júl. 26. 21:31
 5/10 Dottorre ***** válasza:
Fogjatok össze, beszéljétek meg. Írjatok egy szerződést, amiben mindenki rögzíti, hogy mit vitt be a kapcsolatba, aztán fizessétek ki a tartozásaitokat, és éljetek normális életet. Emiatt nem érdemes szakítani.
2011. júl. 26. 21:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Totál bizonytalan vagyok. :(
2011. júl. 26. 21:36
 7/10 Renbaba válasza:

Nézd, egy komoly kapcsolat, ahol mindkét fél részéről megvan a szerelem, nem lehet egy ilyen ok az akadály. Elhiszem, hogy Téged aggaszt, de ha ő is igazán szeret, ahogy Te őt, valószínüleg ez a dolog az ő fejében nem is fordult meg :-)

És lehet hogy szerinted nem lehet közös jövőt építeni magaddal, de mivan akkor ha ő nem gondolja így (ami biztos, mert a férfiak tudnak olyan mocskosak lenni, hogy már szóvá tette volna)Szerintem beszélj vele, és ne görcsölj feleslegesen. Üljetek le, kérdezd ki a véleményét. Kérdezd meg ő hogyan látja ezt az egészet! Le a rossz érzésekkel, és ne akard kiadni az útját ilyen miatt! Lehet, hogy találna magának egy másik csajt akivel tud vásárolni egy x milliós lakást, de nem lenne mellette boldog! Hidd el, ha nem említette Neked, akkor az neki vajmi fontos hogy van-e pénzed vagy sem!

2012. jan. 30. 13:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Elengedtem. Már mondta, hogy visszahúzó erő vagyok az anyagiak, adósságaim miatt és inkább hagyom, hogy jobb élete legyen hátráltató erő nélkül, bármennyire is fáj.
2012. febr. 25. 12:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Hadd döntse el ő, hogy te vagy az anyagiak érnek-e többet neki.
2012. márc. 19. 20:24
 10/10 A kérdező kommentje:
Ő eldöntötte, neki az anyagiak értek többet, de azóta ő boldog és úgy tudom, hogy párkapcsolatban él egy olyan nővel, akivel "egy szinten" vannak anyagilag is.
2014. szept. 13. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!