Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóban vagytok az exetekkel?
Néha. Igen, segítenék, mert ha kéri nem véletlenül kéri.
Semmi különöset nem gondolok róla, közömbös.
Nem bántam meg, tanultam belőle.
Nem jönnék vele össze mert nehéz lenne újból megismernem és elvonatkoztatni attól amilyennek korábban megismertem, persze nem lehetetlen hogy meggyőzzön, de ezzel ő is így van gondolom.
Első volt és igen, nagyon szerettem.
1,5 hónapja dobott ki, 3 hete nem beszélek vele és nem is tervezem. le van blokkolva mindenhol a haverjaival együtt.
ő volt az első minden tekintetben és igen, sosem fogok így szeretni bárkit is.
a jövő nem tudom mit hoz, de valszeg soha nem leszek vele már együtt, mert nem szeret.
Sajnos nem vagyunk jóba.Pedig a kapcsolatunkban hű társa voltam.Nem beszélünk semmi formában,pedig milyen jó is volna!Persze ha segítség kellene neki,rögtön ugranék.Igen összejönnék vele,de erre 0 már az esély.
Az első szerelmemet nem szerettem,jó ez így durván hangzik.Mondjuk úgy,akkor bakfis lányként nem a fiú hanem a szerelemnek az érzése ejtett rabul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!