Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen kapcsolatban vagytok az exetekkel? Azt is írjátok le hogy fiúk vagy lányok vagytok.
Van olyan, akivel 6 éve nem vagyok együtt, de mai napig szoktunk szexelni, ha van rá alkalmunk.
Pedig a nyáron lesz az esküvője.
Ő 24/L, Én 26/F
Akkivel több évig tartott, azzal olyan, mintha egy idegesítő rokonom lenne. Töltött káposztázás szóba se jöhet vele. Barátnak is egy kicsit idegesítő, nem illünk össze. De azért nem egy főgonosz, ezért szóba állunk, szervezünk néha közös programot, de hamar elegem lesz a szövegéből...
Akivel pár hónap volt, az kihasznált, egy szemétláda, vele nem tartom.
Lllllllány
Utálom. Egy r.ohadék sajnos, csak késon jöttem rá.
L
Hat en a "sok" exemböl (9) csak 2-3 al tartom a kapcsolatot, de velük jó viszonyban vagyok, nincs semmilyen hátsó szándèkuk
Baratok maratunk :)
1-el tartottam a kapcsolatot, de mikor férjhez mentem akkor már nem voltam jó beszélgetőpartnernek sem....az az érzésem, hogy ő még akart volna valamit, mert eléggé piszkálta a szexkapcsolat témát...de nem mentem bele, szóval nem állt velem szóba többet, én meg töröltem az ismerőseim közül. Így csak olyannal tartom a kapcsolatot : 1 pasi, aki nem az exem mert sosem jártunk, de néhány alkalommal szex volt köztünk régebben. Vele jóban vagyunk (barátok).
A többiekkel egyáltalán nem tartottam soha a kapcsolatot. Minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!