Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után tartottátok/ tartjátok a kapcsolatot az exetekkel, beszélő viszonyban vagytok, vagy szóba sem álltok?
Én most a "Barátságos" szakításra gondolok, minden veszekedés, meg ilyenek nélküli szakításra, ami közös megegyezéssel történt.
Én nem tudnám elképzelni azt, hogy akit ennyire szeretek/ szerettem valaha... Hogy ne maradjon köztünk meg a barátság, vagy mégrosszabb... köszönő viszonyba sem legyünk.. ne szóljunk egymáshoz.. stb..
Igen van akivel tartom a barátságot.
De,van amelyikkl nem, az attól függ hogy miért szakítottunk.
18/l
Mi 8 év után közös megegyezéssel szakítottunk, aztán egy hónapra rá összejött egy sráccal aki - amellett hogy ráadásul munkatársa... - elég rossz társaságból való (fű, speed, meth-kristály és még amikről nem tudunk...) Amikor ezt szóvá tettem a csajnak, hogy hát azért ez nem túl menő amit csinál, akkor még az apjával engem akart "megveretni" meg beállítani egy utolsó szemétláda zaklatónak, úgyhogy nem, nem beszélünk :D
Az én exem, teljesen meghülyült miután szakítottunk, így nincs igényem arra, hogy egy ilyen ember az ismerősöm legyen.
Az exemmel viszonylag jó, szinte baráti viszonyban maradtunk, vagy inkább jó ismerősök vagyunk. Ez annyiból áll, hogy nagyritkán írunk egymásnak pár sort, pl. ünnepekkor. A szerelem rég elmúlt, jól működő házasságban élek, de emberileg kedvelem, jó szívvel gondolok rá, semmi okát nem látom, hogy ne álljak vele szóba.
Szerintem aki nem áll szóba az exével, vagy direkt kerüli, azt vagy annyira megbántotta, akkorát csalódott, hogy látni sem bírja, vagy még érez iránta valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!