Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után tartottátok/ tartjátok a kapcsolatot az exetekkel, beszélő viszonyban vagytok, vagy szóba sem álltok?
Én most a "Barátságos" szakításra gondolok, minden veszekedés, meg ilyenek nélküli szakításra, ami közös megegyezéssel történt.
Én nem tudnám elképzelni azt, hogy akit ennyire szeretek/ szerettem valaha... Hogy ne maradjon köztünk meg a barátság, vagy mégrosszabb... köszönő viszonyba sem legyünk.. ne szóljunk egymáshoz.. stb..
Hát, ez elég összetett dolog. Van olyan exem, akivel elég gáz volt a szakítás, vele összefutottunk párszor (közös ismerősök, bulik, stb.), akkor váltottunk pár szót, de utoljára évekkel ezelőtt beszéltem vele. Egy másik exemmel nagyon jóban vagyunk még mindig, mondhatni hogy elég jó barátok lettünk :)
Viszont a legbonyolultabb a mostani. 6 évig voltunk együtt, június elején szakítottunk, mondhatni "kényszerből". Ő külföldön dolgozott már egy éve, 3-4 havonta járt haza egy vagy két hétre, én pedig a nyáron mentem külföldre, így úgy láttuk jónak, ha inkább külön válunk. Azóta van új párom ugyan, bár lehet kicsit még korai volt. Ezzel az exemmel eddig kétszer bezséltünk, de rájöttünk, hogy ez a "barátkozósdi" még nem megy, mindkettőnknek kicsit fájdalmas még, szóval hanyagoljuk. De majd az idő megoldja, gondolom :)
Másik kérdésedre válaszolva: 6 év után már nálunk sem volt ez a mindent elsöprő lángoló szerelem, de igen is szerettük egymást, egy kicsit talán még most is. 6 évnyi érzelmet nem lehet pár hónap alatt "elsöpörni".
23/N
Mi ugysn csak 7 honapig voltunk egyutt,de mindent elsopro nagy szerelem volt, csak meg tul fiatalok voltuk, nem tudtuk ertekelni,szetmentunk...ket honapra ra talalkoztunk ujra, egy evig ment a huzavona, nem birtunk megmaradni egymas tarsasagaban, olyanok voltunk mint ket magnes..megszunt a vilag, csak mi lerteztunk...aztan elkoltoztem...ennek mar 11 eve, ferjhez mentem, gyereket szultem. Mindemellett megmaradt ezna furcsa kapcsolat kozottunk...megerezzuk, ha a masikkal tortenik valami, kepesek vagyunk az ejszaka kozepen telefonalni, hogy uristen mi van(a legutobb epp korhazba kerult)...nagy ritkan osszefutunk, de ezzel csak ovatosan, nem vagyunk kozokmbosek... nehez kerdes az egesz...de vegulis nincs harag kozottunk, sot kifejezetten jo a viszonyunk. szerencsere a ferjem elfogadta, az o parja nem tudta soha..
a tobbi exemmel egyebkent nem tartom a kapcsolatot, nem is erzem hianyat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!