Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitanátok a csajotokkal ha nem lenne ideje rátok a vizsgaidőszak miatt, mert rengeteget kell tanulni és emiatt kb.2 hónapig nem találkoznátok?
Én is egyetemista vagyok, ráadásul nem valami egyszerű szakra járok, és a barátom sem, mégis tudunk találkozni. Sokat segít persze, hogy nem távkapcsolat, de attól mindkettőnknek vizsgaidőszaka van. De ettől még hetente egy este (általában valamelyikőnk vizsgája után) elmegyünk egy teaházba vagy filmezünk, ilyesmi...
Szóval nem lehetetlen, nemhiszem, hogy 2 hónapban nem tudsz párszor találkozni vele, pl egy szombat este vagy valami.
Egyébként ha ennyire görcsösen tanulsz, az sem tesz jót, sem az agyadnak sem a lelkivilágodnak, hamar kikészülhet így az ember... (Nekem majdnem sikerült, pedig csak 2 hét volt, hogy napi 13-16 órákat tanultam)
Persze mindezek ellenére persze lehetne a párod is kicsit megértőbb, én nem kéne rögtön a szakítást felhozni, mert ez így olyan mintha zsarolás lenne. Viszont ilyenkor azért gondolj bele, hogy neked nyári szünet van, ő meg megkér hogy 2 hónapig ne találkozzatok, mert most több a munkája. Szerintem neked is rosszul esne.
22/L
Én is lány vagyok, főiskolás, nekem is vizsgaidőszakom van, 15 vizsgával. De nekem eszembe sincs emiatt nem találkozni a barátommal, mert nem birnám ki nélküle, annyira szokott hiányozni már 3 nap után is h ha akarnék se tudnék koncentrálni a tanulásra :D
Na mindegy, ezt csak leirtam.
A másik dolog, hogy nem hiszem, hogy 1héten heti 7napot kéne tanulnod reggeltől estig, biztos tudnálé időt szakítani arra, hegy találkozzatok. Mivel vizsgaidőszak van, 7köznap is ráérsz tanulni, akkor tanulj többet 7köznap, h 7végén elmehess :)
Én is ezt csinálom :)
Meg pasimat se büntethetem azzal, h jo, most nekem 2hónapig vizsgaidöszakom van, akkor ne talizzunk, meg akkor nincs szex 2 hónapig aztán birja ki valahogy :D
Szerintem emiatt mondjuk szakítani nem kéne.
Biztos meg lehetne oldani valahogy, pl. h nem te utazol most hozzá, hanem ő megy hozzád, igy nem megy el az utazással az időd, hanem pl lemegy szombat este, elmentek kicsit valahova, aztán együtt alszotok és másnap hazamegy.
Igy csak egy estét "vesztenél" a tanulásban, viszont nyernél vele egy csomo lelkierőt!:)
Nekem sokat szokott segiteni, egy jó este/éjszaka után a barátommal, jobb lesz a kedvem is, feltöltödök, aztán másnap ugy tudok tanulni, mint a szélvész :D
2 honap...
mi melo+egyetem mellett is megoldjuk,ha tényleg sok összejön,akkor tanulunk együtt,most is ugy vagyunk együtt,hogy tegnap este 8ig tanulás,reggel meg megint,mert tőlem ment vizsgázni,meg hozzám jön utána
régebben nem tudott csak ugy tanulni,ha senki nem votl a közelébe,csend kellett...most már tud ugy,hogy ittvagyok,de csendben...
2 honap sok idő,és te sem tudsz mindig tanulni
kell pihenni
milyen szakon vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!