Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom társkeresős sztorija és az én reakcióm. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Meglátta az egyik barátnőm, hogy a párom fent van társkeresőn. Kérdőre vontam, nem tagadta. Ehhez hozzá tartozik, hogy nemrégen jöttem ki egy olyan kapcsolatból, ahol ez volt az alapprobléma, hogy interneten élte ki magát az akkori pasim, de ő szembesítéskor még meg is hazudtolt, sőt, nekem kellett pszichologushoz mennem, mert azt mondta én paranoiás vagypok. Persze szakítottam vele egy idő után, és mostanában vallotta be, hogy anno bizony jók voltak a megérzéseim, tényleg azt csinálta, amire azt mondta nekem anno, hogy beképzelem csak. Mindegy is. De ez lehet a gyökere, az alapja annak, hogy hogyan reagáltam le a mostani szitut. A mostani párom mostanra le is törölte magát, miután kérdőre vontam, és belátta, hogy hibázott. Bízok benne, tudom, hogy nem keresgélt, egyszerűen azért nem törölte még magát ebből a régi regisztrációból, mert vágyik az én elismerésemen túl máséra is, így akik írogatnak neki, azokat a leveleket elolvasta, és persze megnézte az adott lány adatlapját is (persze az más dolog, hogy ez nekem nem esik valami jól) Erre ez a reakcióm mennyire elítélendő? Mégpedig az, hogy amióta ez kiderült, elvesztettem a bizalmamat felé. Sőt. Eddig fair játékos voltam, nem vagyok beképzelt, de azt tudom, hogy kellek a pasiknak, ám eddig álltam a sarat, hűséges voltam, a legkisebb flört kezdeményt is elutasítóan kezeltem, nehogy gond legyen. Ám a nagyobbik baj, hogy olyan gondolat született meg a fejemben, hogy erre a kis társkeresős játékra a reagálásom, hogy ha ő így játszik, akkor én is fel vagyok jogosítva erre. Konkrétan éppen véletlenül felkeresett egy ezer éves ismerősöm, akivel találkozgattunk anno, és nem mondtam a mostani felkérésére nemet. Randiztam vele, és több is volt. És sajnos nem éreztem semmi megbánást, de ehhez hozzátartozik, hogy tudom nagyon jól, hogy csak max. párszor fogok randizni a régi ismerősömmel, és újra eltűnünk egymás életéből. Szerintetek? Ez nagyon gáz?2014. júl. 20. 00:42
11/16 anonim válasza:
A randizás azért nem ugyanaz, mint a flörtölés.
12/16 anonim válasza:
Nem tudom pontosan mi bajod volt. Nem tagadott, nem hazudott, egyből letörölte magát, teljesen éretten kezelte a dolgot te pedig megcsalod az önérzeted miatt.
Elég hányingerkeltő viselkedés ez a részedről. Ha lenne benned annyi gerinc mint amiről szónokolsz akkor most odaállnál elég és elmondanád. De persze mindig csak a férfiak hazudnak...
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek is.
2014. júl. 20. 01:09
15/16 anonim válasza:
igen gáz. a jelent büntetni a múlt miatt......
mert ugye a probléma gyökere nem a mostani pasi.
a visszavágok dolgot még az előzőtől hozod.
és ugye nem mindegy hogy adatlapot nézek, vagy csóki-móki töcsök van egy régi kannyal....
16/16 anonim válasza:
Kicsinyes a bosszúd, de szerintem jól tetted, szeretkezz minél több pasival!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!