Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom társkeresős sztorija és az én reakcióm. Szerintetek?
ha meg szeretnéd javítani a kapcsolatotokat akkor igen gáz
egyébkén meg igazságos de tönkretesz a kapcsolatotokat.
Döntsd el hogy megbüntetni szeretnéd vagy újra bízni szeretnél benne.
15/F
Szerintem az a gáz, hogy ilyen éretlen, gyermekded módon reagáltad le.
Felnőtt embereknél ez úgy megy, hogy ha valamelyik fél csalódik akkor cuccol és elmegy nem még jobban bekavarja magának a sz..t.
És most jobb lett a párkapcsolatod ettől? Érdemes folytatni? Ő kell neked ezek után? Megoldódott-e bármi is?
Végül is tök mindegy, mit tettél az alap problémát nem oldottad meg csak ráraktál egy lapáttal, ami vissza fog köszöngetni, úgyhogy ez a kapcsolat nem egy értelmes felek alkotta komoly kapcsolat nem lesz ennek se eleje se veleje jobb ha odébb állsz keresel egy olyat, aki egyrészt tisztességes, másrészt rendben van az önbecsülése és nem vágyik mások elismerésére.
Az is elmond rólad némi éretlenséget, hogy hagytad bedumálni magadnak, hogy paranoiás vagy és még te mentél orvoshoz ez nevetséges.
Ha van bizonyítékom valamire akkor leordítom a fazon fejét ha h.lyére akar venni és otthagyom, mint eb a sz.rát. Pardon!
A párod nem dugott félre, te viszont igen. Kicsinyes és felszínes "bosszú" volt ez.
Undorító és nagyképű nőszemély vagy.
Ha "adnál magatoknak még egy esélyt" én a párod helyében nem élnék vele. Hozzád nyúlni sem lenne gusztusom ezek után.
Nem védeni akarom...de nem lépett kapcsolatba azokkal a nőkkel, nem csalt meg. Te viszont....pfeehhjj. Akkor inkább szakítanod kellett volna.
Egy kapcsolat nem játék, hogy így állj hozzá. Belátta, hogy hibázott, megbánta, törölte magát. Nekem is rosszul esett volna, de akkor inkább szakítok és utána keresek mást.
Aztán meg ki tudja. Nem lehet, hogy azért várta más nőktől az elismerést, mert valamit hiányolt a kapcsolatából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!