Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme a párkapcsolatoknak ha úgyis végük lesz?
Figyelt kérdés
2014. júl. 19. 21:43
1/11 anonim válasza:
Párkapcsolatban ha okos vagy és nem hagyod magad lehúzni ingyen dughatsz kb ennyi.
2/11 anonim válasza:
Mi értelme enni, ha éhes leszel?
Mi értelme élni, ha meghalsz?
Gondolkozz kérlek.
3/11 anonim válasza:
Minek eszel, ha úgy is kisz*rod?
4/11 anonim válasza:
Mi értelme a nappaloknak ha úgyis végük lesz?
5/11 anonim válasza:
A szex. Mi más? De komolyan... :)
l
6/11 anonim válasza:
Egy kapcsolat nem csak a szexről szól, de tény, hogy nagy szerepe van benne.
7/11 anonim válasza:
Azért az itt felhozott példák nem igazán találóak... Egyébként engem is érdekel a válasz.
8/11 anonim válasza:
az h van egy társad és jobban érezheted magad mint egyedül.
9/11 anonim válasza:
"Azért az itt felhozott példák nem igazán találóak... Egyébként engem is érdekel a válasz"
Az ember társas lény, de ellenpéldák mindig is lesznek.
10/11 anonim válasza:
Ha a két fél kölcsönösen fel tudni nézni egymásra és szeretik egymást, akkor történhet bármi, nem lesz vége, mert a problémáknál mindketten törekednek a kompromisszumra.
Csak ez nagyon ritka. Szerintem a már eleve romlott kapcsolatok azért nem szakadnak meg egyből, mert a csaj és a pasi is borzalmasan fél az egyedülléttől, fél belevágni egy új helyzetbe, megmérettetésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!