Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is bejönnek a kicsit perverzebb, rámenősebb fiúk?
Még csak 14 éves (lány) vagyok de nemrég voltam barátnőmmel és az újdonsült pasijával tófürdőn és (persze dúlt a love) sokszor láttam hogy a srác tapizza (nem olyan durván) és folyton csókolgatja barátnőmet (persze ő kiakadt néha tőleXD) stb.... Sokszor belegondoltam hogy milyen jó lenne ha nekem is lenne egy ilyen pasim... nem tudom valahogy tetszik a személyisége:) (persze nem fogok ráhajtani:)) lehet azért tetszik mert mellette úgy érzem hogy azért van egy kis vozerőm...szóval lányok! Melyikőtöknek jönnek be a kicsit rámenősebb fiúk?:)
Tudom egy kicsit hülyén hangzik a kérdés de kíváncsi vagyok a véleményekre:)
Nekem is bejönne, bár nekem nem elég perverz ha csak tapiz. Mondjuk van egy stíluskülönbség rámenőségben is.
23l
Mondjuk én azért szeretem az ilyen pasikat mert mindig hozzádbújnak stb... mint a kicsit visszahúzódóbb fiúkat akiknél csak kézfogás meg szájrapuszi... bár én ehhez még nem nagyon értek mivel még nem volt pasim...
Meg ahogy néha a szemem sarkából láttam közben a vízben többször is megujjazta szerintem...
hát nekem most van a 3. pasim és eddig mindegyik ilyen volt...
én el se tudnám képzelni ha a szájrapuszi lenne a legdurvább
ha nem ö durvulna akkor én
nem vagyok a csak testi kapcsolatok hive, denem szeretem ha az kimarad
Ahogy eddig észrevettem... igen. :D
1-es neked mi lenne elég perverz?
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!