Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok igaznak találjátok azt, hogy: De buták vagyunk mi nők, hogy egy kis kolbászért, egy egész disznót tartunk? XD
Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 19:59
41/70 anonim válasza:
én is szeretem a csajt.. de ha csak egy kolbász vagyok neki, akkor inkább, kösz, de nem.
42/70 anonim válasza:
teljesen egymásra találtunk:) ezzel én is így vagyok.
46/70 anonim válasza:
nem tudom,olyan őrjitően szerelmes vagyok belé,hogy az se érdekelne,használjon ki,nem baj,csak láthassam.
47/70 anonim válasza:
nehéz kibirni.én előző héten voltam exemnél,de látszott rajta ,hogy nagyon távolságtartó:S gondolkoztam rajta hogy holnap áthívom csak nem tudom hogy átjönne e.semmi rossz szándék nincs mögötte csak úgy barátilag innánk egy kis bort ami nagyon üt nála:D aztán...elmennénk bulizni...olyan rossz hogy nem érhetek hozzá:S
48/70 anonim válasza:
te hallod gyere össze velem..ilyen pasi nincs sok mnit te!! írj üzitXD
50/70 anonim válasza:
jaja borozni jó főleg az exekkel!:)ki tudja mi lesz belőle bár nekem erre esélyem sincs.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!