Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok igaznak találjátok azt, hogy: De buták vagyunk mi nők, hogy egy kis kolbászért, egy egész disznót tartunk? XD
Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 19:59
31/70 anonim válasza:
hát.lány vagyok úgyhogy a jóképű helyett inkább gyönyörűt mondanék:D:D
32/70 anonim válasza:
jaja,nálam is a tipikus eset a hülye barátnőm miután dobott aztmondja azért barátok maradhatnánk,na jó én egyből húztam a fenébe:Péter vagyok,nem Pali:)
sokkal egyszerűbb lenne az mondaná hogy bocsi ne haragudj........
33/70 anonim válasza:
A legyünk barátok duma igen fos.. pláne, ha úgy képzeli, hogy legyünk barátok DE azért dugjunk néha... ez hogy jön össze?
34/70 A kérdező kommentje:
jaj ne haragudj...:D:D igen gyönyörű vagy..:D
másik válaszolónak pedig: én meg olyanról hallottam,hogy a pasi dobta a csajt és azt mnodta neki,hogy azért 1-2x ha ráérsz megdöngetnélek..
-___-
2010. jan. 8. 20:45
35/70 A kérdező kommentje:
na tessék...erről beszélekXD
2010. jan. 8. 20:45
36/70 anonim válasza:
20:43as.Nekem a barátom mondta hogy legyünk barátok.csak épp utána nem is beszéltünk.jó kis barátság.inkább ne szólt volna semmit.csak hogy pá:S
37/70 anonim válasza:
kedves kérdező így már jobb;):D
38/70 anonim válasza:
az, hogy a pasi 1-2x megdöngetné, gyakoribb..
39/70 anonim válasza:
én a legyünk barátok és dugjunk történetnek jobban örültem vona,mert veszettül szerelmes voltam vagyok leszek belé:(
40/70 A kérdező kommentje:
tudtam én hogy jobb lesz:D
amúgy pedig attól,hogy megdugatja magát veled,les.zar és kihasznál...
2010. jan. 8. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!