Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok igaznak találjátok azt, hogy: De buták vagyunk mi nők, hogy egy kis kolbászért, egy egész disznót tartunk? XD
Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 19:59
4/70 A kérdező kommentje:
csak mert volt egy hasonló kérdés csak a nőkkel kapcsolatban és a pasik azt írták,hogy igen abban van valami...asszem olyasmi volt,hogy a nők azért élnek még mert hozzáragadtak a pin.ához :D
2010. jan. 8. 20:02
5/70 anonim válasza:
Azért egy élő disznó sokkal több mindenre (fel)használható, mint egy darab kolbász. :P A disznóból még bármi lehet, a kolbász meg marad egyszerű kolbász.
6/70 anonim válasza:
Never trust anything that bleeds for 5 days and doesn't die.
Azért írtam angolul, hogy kevesebben találják sértőnek:)
7/70 A kérdező kommentje:
olyan jó látni,hogy a csajok nem szemetek és nem ilyeneket gondolnak a másik nemről...ellentétben a pasikkal.. :D
2010. jan. 8. 20:05
8/70 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan Nő aki ne hallotta volna már h "ne bízz meg olyanban aki...":P
De ez így vanXD
9/70 kolosszus22 válasza:
Már nem azért de nekem sem kellene nő nélküli pina!:)
23/F
10/70 anonim válasza:
Akkor én lefordítom magyarra, ha valaki nem értené :D
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!