Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít?
Figyelt kérdés
Az megcsalásnak számít, ha idegen lányoknak írogatok kamu facben? Szeretem a barátnőmet és nem szeretném, ha ott hagyna engem egy ilyen hülyeség miatt, bár ezt ő még nem tudja, de gondolom haragudna. :(2014. júl. 16. 17:13
11/16 anonim válasza:
Nálam ebből csak az ütné ki a biztit, hogy kamu profilból...
Hogy mi a megcsalás, az egyéni megítélés függvénye. Ami az egyiknek még belefér, a másiknál szakítóok.
Alaptézis: megcsalás az, amiről tudod, ha a másik fél tudna, fájdalmat okozna neki.
12/16 A kérdező kommentje:
Oké, akkor hagyom!
2014. júl. 16. 17:26
13/16 A kérdező kommentje:
Igazából, azért csinálom ezt az egészet, mert a barátnőm nyaral és nem tudunk beszélni egymással! :( Ezért unalmamban perverz dolgokról beszélgetek idegeny lányokkal, mármint csak eggyel.. De azzal a lánnyal nem járnék amúgy sem, mert fiatalabb nálam...
2014. júl. 16. 17:33
14/16 A kérdező kommentje:
ÉS a barátnőmet nem csalnám meg!!!
2014. júl. 16. 17:34
15/16 anonim válasza:
Szerintem nem megcsalás, hiszen az, hogy a tettek mezejére lépj, nincs a tervek között. Időnként én is csinálok hasonlót csupán unalomból, annyi csak, hogy én nem face-en szórakozok, szóval megértelek. Szerintem emiatt nem kell, hogy bűntudatod legyen, de azért a barátnődnek jobb, ha nem mesélsz róla. Biztos rosszul esne neki.
16/16 anonim válasza:
Nem megcsalás, de elég szemét dolog. Mit szólnál hozzá, ha a barátnőd csinálná?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!