Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít megcsalásnak? Konkrétabban. Kinek mit?
Nem vagyok hűtlen, a párom sem az, csak sokat foglalkoztat a kérdés, hogy kinél hol vannak a határok.
Tehát..szerintem a csókis megcsalás, én ha valakivel vagyok, nem csókolgatok mást, sőt, nem is flörtölök mással, és persze levárom ugyanezt. Az már más téma, hogy ez még a megbocsájthatóbb kategóriába tartozik..
Én teljesen a páromra koncentrálok, nem érdekel más. De minap azt mondta, hogy szerinte a csók nem számít megcsalásnak, és most összezavarodtam..
A kérdésem oka az, hogy kiváncsi vagyok, kinél mi jelenti a megcsalást, kinél hol a határ, mik az elvárásai, és mit tudna megbocsájtani.
Kissé zavaros a leírás, de remélem éerthető, hogy mit szerettem volna mondani. :)
20/L
Valahol már szerintem az is megcsalás, ha az egyik fél már másra gondol, másra vágyik, másról fantáziál.
22/F
A csók megcsalás, és nálam már automatikus szakítást eredményez (nincs bocsánat). A flörtölés számomra megcsalás, és a bizalom megrendülését eredményezi a körülményektől függő mértékben.
27/F
normális esetben a csók is megcsalás, az már elvileg egy szenvedélyes kontaktust jelent valakivel. nem is értem azt, akinek ez még belefér, onnan már könnyen jöhet a következő lépés is,a szex. barátok meg megint csak nem csókolgatják egymást, vajon miért..
bár egyeseknek a szex mással sem megcsalás, ha nincs benne érzelem hiszen az "csak szex".
mondjuk nekem ha ilyet ejtene el a pasim, azért elgondolkodnék. mármint hogy ezek szerint neki ez még oké egy kapcsolatban. 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!