Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti ezt már megcsalásnak vennétek?
A barátommal szilveszter után jöttem össze két nappal. Előtte is találkozgattunk, de az első igazi randink dec.31- én volt..Együtt akart velem szilveszterezni, de nekem már meg volt beszélve a barátnőimmel, hogy velük leszek Ő pedig házibuliba ment a haverjaival. Annyira aranyos volt, mert pont éjfélkor felhívott és szerelmet vallott.
A mai napig minden szép és jó volt köztünk, de ma kiderült, hogy akkor abba a házibuliba lefeküdt egy lánnyal. Nekem erről sose beszélt és tudom, hogy akkor még épp nem jártunk, de nagyon rossz érzés, hogy pl: szerelmet vallott a telefonba aztán szobára ment egy csajjal? vagy először meg volt neki a csaj aztán hívott fel? vagy lehet pont a csaj mellett volt amikor mi beszéltünk.
Tudom, hogy 6 hónappal az eset után már nem kellene foglalkoznom vele, de az nap volt az első csókunk is és a kapcsolatunk legszebb része számomra az a vallomás volt.. de ezzel minden varázsát elveszítette az egész.
Ti hogy reagálnátok a helyemben?
Még nem jártatok, nem mondtátok ki, úgyhogy effektíve még szerintem nem megcsalás. Viszont teljesen korrekt se. Ha tetszik valaki, és udvarolgatok neki, akkor rá koncentrálok, nem több felé. A legtisztább az lenne, ha megkérdeznéd tőle, hogy mi is történt abban a buliban.. Ha szereted, akkor lépj túl ezen, ha pedig nagyon zavar, akkor inkább engedd el a srácot, mert úgyis mindig csak ez jutna eszedbe, ha visszagondolsz arra a szép napra.
Saját történet röviden: Egy sráccal már 3 hónapja kerülgettük egymást, udvarolt ezerrel, majd elhívott randira. Időnk nem volt elmenni, mert 3 nap múlva volt a szalagavatónk. Az afterpartyn csókolóztunk először, onnan is számítjuk, hogy összejöttünk - mert összejöttünk bizony (1,5 évig voltunk együtt, sajnos most szakítottunk). Viszont utóbb kiderült, hogy még a buli elején lekapta egy csajszi, és nekem is elcsattant egy búcsúcsók aznap éjjel. Ettől függetlenül nem vettük a lelkünkre. Igaz, egyértelmű volt, hogy tetszünk egymásnak, meg randira hívás, stb, de még nem mondtuk ki, nem beszéltük át, hogy mit is szeretnénk, úgyhogy azután, hogy mindezt tisztáztuk másnap, hogy együtt tovább és megpróbáljuk, onnantól természetesen tabu a csók mással. De az aznap éjjel nem volt sose probléma. Igaz, ez nem szex, ami a te esetedben, de nem feltétlen kell ahhoz se érzelem, ugyanúgy, ahogy egy csókhoz se. Ha nem jelentett a srácnak semmit, és aztán összejöttetek, és szeret, megvagytok, és nem csalt meg azóta, hogy együtt vagytok, szerintem nincs gond. Te ezt mondom, magaddal kell lerendezned, illetve nyugodtan rá is kérdezhetsz a barátodnál.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!