Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti ezt már megcsalásnak vennétek?
Barátom elkezdte egyik nap,hogy elmegy egy jó masszőr csajhoz, mert fáj a feneke.
Erre mondom, hogy nőhöz már ne menjen...Majd ő: miért, te is mehetsz férfi masszőrhöz.
Én: oké, akkor legközelebb nem hátmasszírozásra megyek, hanem én is popó-masszírozásra egy férfihoz.
Ő: hát igen, mi van benne, nem másat csinálnak, hanem popót-masszíroznak -.-
Tudom, ez egy morbid vicc, mégis nagyon komolyan mondta.
Rá is kérdeztem,hogy tényleg benne lenne ilyenben a valóságban?Tiszta nyugodtan válaszolta,hogy miért ne engedné meg.
Fiúk,ti is így vélekedtek egy ilyenről/ hasonló dologról?
Aztán már hozta fel azt a témát, hogy akkor női dokihoz sem mehet? De szerintem ez már erotikus masszázsnak számít, ami ugye nem ugyanaz.
Írjatok, ti mit gondoltok? o.O
1.Nekem is ez volt az első reakcióm, hogy mégis hogy képzeli, hogy megengedem, hogy egy lány masszirozgassa a fenekét.
Aztán az még jobban lesokkolt,hogy ő simán elengedné,hogy más férfi velem olyat csináljon :O
Van fenék masszázs? :D
Amúgy...én is kellemetlenül érezném magam,ha egy pasi gyúrná a fenekem.
Viszont ez egy lánynál más,bár értem,hogy miért zavar.
Masszírozd meg neki te és kész.
Annak venném,ha lenne barátnőm és ilyet csinálna de nekem sosem lesz valószínűleg, így viszont nem aggódom egyenlőre ilyenen. :D
Sosem mennék ilyenre férfiként,és a barátnőm se menjen mert az már eléggé intim azért szerintem.
22/F
Telefonon beszéltünk erről épp.
Ő hozta fel, hogy elmegy megmasszíroztatni a fenekét, erre én,hogy csak lányhoz nem. Ő meg csodálkozott, hogy miért nem, mert én is mehetnék...meg hogy mi van benne olyan nagy dolog...
És már jött is a női/férfi dokikkal,hogy akkor nőneműhöz nem mehet?Ugye szerintetek is van egy 'kis'különbség a 2 között?
olyan rosszul érintett ez a téma :(
Hogy annyira nem érdeklem, hogy csak úgy könnyen elnézné,hogy mások fogdosnának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!