Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti ezt már megcsalásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti ezt már megcsalásnak vennétek?

Figyelt kérdés

Barátom elkezdte egyik nap,hogy elmegy egy jó masszőr csajhoz, mert fáj a feneke.

Erre mondom, hogy nőhöz már ne menjen...Majd ő: miért, te is mehetsz férfi masszőrhöz.

Én: oké, akkor legközelebb nem hátmasszírozásra megyek, hanem én is popó-masszírozásra egy férfihoz.

Ő: hát igen, mi van benne, nem másat csinálnak, hanem popót-masszíroznak -.-

Tudom, ez egy morbid vicc, mégis nagyon komolyan mondta.

Rá is kérdeztem,hogy tényleg benne lenne ilyenben a valóságban?Tiszta nyugodtan válaszolta,hogy miért ne engedné meg.

Fiúk,ti is így vélekedtek egy ilyenről/ hasonló dologról?

Aztán már hozta fel azt a témát, hogy akkor női dokihoz sem mehet? De szerintem ez már erotikus masszázsnak számít, ami ugye nem ugyanaz.

Írjatok, ti mit gondoltok? o.O

2013. nov. 30. 23:40
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Szerintem meg is fogom, amint találkozunk élőben.

Látta/hallhatta ugyan,hogy kicsit furcsálltam mindezt, de nem mondta,hogy nyugi már csak vicceltem, hanem folyamatosan a dokis dologgal jött.Pedig az teljesen más:(

2013. nov. 30. 23:58
 12/23 anonim ***** válasza:

szerelmes lennék akkor nem engedném.

a doktor más, igazi masszőr kevés van. kézi levezetés gyanú

2013. nov. 30. 23:58
 13/23 anonim ***** válasza:
Túl reagálod baba... Hát ha ennyitől bajod van, akkor később mi fog még történni?
2013. nov. 30. 23:59
 14/23 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel az is megcsalás, ha te férfi dokihoz mész, ő meg nőhöz...Mennyi idióta él a földön, te jó ég.

"nem másat csinálnak" - ez meg minősíthetetlen

2013. dec. 1. 00:01
 15/23 A kérdező kommentje:
lehet az fog történni,hogy olyat keresek akinek én is fontos vagyok,mint nő,és nem dobna könnyen más pasik keze alá...
2013. dec. 1. 00:03
 16/23 anonim ***** válasza:

a jó masszőrök férfiak, és fürdőkben dolgoznak

minden másgyanús

2013. dec. 1. 00:03
 17/23 A kérdező kommentje:

14. Írtam, hogy az teljesen más dolog.

Női doki oké, persze, azzal semmi kifogásom.

De azért fenék-masszázs?!

2013. dec. 1. 00:04
 18/23 anonim ***** válasza:
36%

Kislányom, akkor siránkozz még. Nem mind1? Fej, Nyak, Láb, Has, Segg?

Ha ennyire ki vagy a témától, akkor adott a feladat: TANULJ MEG MASSZÍROZNI ÉS TEGYÉL LE EGY OKLEVELET!

Ha elakarod hagyni, akkor hagyd el. De jegyezd meg! "Amit adsz, azt is kapod." És a következő pasi, majd mit fog tenni szerinted? Ha ő is hasonló, akkor a következő?

Nőj már fel te szerencsétlen... A magadhoz való típusú önpusztító lányokat rúgnám ki két lábbal az ajtómon... Semmi támogatás nincs benned. Ha valamit tényleg akarsz, akkor tegyél érte, mert csak úgy az öledbe pottyanni a tökéletes férfi nem fog, mert nincs olyan hogy tökéletes.

Majd a következővel, meg más bajod lesz, és őt azért fogod elhagyni. Nézz már szembe azokkal a k**va problémákkal és old meg.

2013. dec. 1. 00:13
 19/23 aikiboxer ***** válasza:

Három csaj ismerősöm is van, akik masszázzsal foglalkoznak, mindegyiküknél max. az a happy end, ha fel tudsz kelni a végén a masszázspadról. Nem vállalnak se kézi se más "levezetést". Az egyikhez én is elmentem, ő thai és ma-uri masszázst csinált, a zenés-táncos elemek nekem annyira nem jöttek be, de amit a hátammal művelt, az egy csoda volt.

Én speciel csak női masszőrhöz mennék, engem zavarna, ha egy férfi taperolná a hátamat-fenekemet-lábamat. Ugyanezt megérteném a barátnőm részéről is, de féltékeny lennék. Viszont: amióta ő van nekem, azóta nem jutott eszembe, hogy masszázsra menjek, mert nem szeretném, hogy féltékeny legyen. Biztosan meg lehetne vele beszélni, sok bizalom kell hozzá.

Az erotikus oldalakon hirdetett "masszázs" szerintem megcsalásnak számít és nem fér bele egy párkapcsolatba.

2013. dec. 1. 00:17
 20/23 anonim ***** válasza:

nem megcsalás, de én sem örülnék neki, egyszer egy lakótársam (csaj) masszírozott meg, nagyon nagy balhé lett belőle barátnőmmel :D

23f

2013. dec. 1. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!