Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt ti is tiszteletlenségnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt ti is tiszteletlenségnek vennétek?

Figyelt kérdés

Barátom néha szokott ilyenekkel 'hülyülni'de most eléggé megsértett vele, vagyis valahogy nem fogtam fel viccként.Szóval úgy kérdezte mosolyogva,hogy héé neked van nuniiid?és ilyen csodálkozó fej...én meg viccből azt mondtam,hogy nincs-.-. Erre ő meg,hogy akkor mi, p_inád vagy pi-sád?

Ez úgy jött le,hogy nem tisztel engem, ti mit szóltatok volna?

2013. okt. 29. 20:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ilyenekkel nem szoktak hülyülni.
2013. okt. 29. 20:22
 2/11 anonim ***** válasza:
én annak venném. a barátod egy bunkó!
2013. okt. 29. 20:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Hülye kérdésre hülye válasz.Ha tőlem kérdi megkérdezem homi e vagy.
2013. okt. 29. 20:24
 4/11 A kérdező kommentje:
nagyon gyakran 'hülyül' ezekkel, nem tudom mire véljem!?
2013. okt. 29. 20:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Értelmes emberek lehettek, hogy csak ez az egy témátok van:D
2013. okt. 29. 20:25
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem ez az egy témánk van, sőt, én mondtam már többször is,hogy fejezze már be, mert nem vicces, de ő csak ilyeneken röhög...

Én ezt sosem hozom fel, nem értem őt sem.

2013. okt. 29. 20:27
 7/11 anonim ***** válasza:

de nem csalt meg nem?

akkor meg mit szívod a vérét.

szóljál rá, hogy neked ez nem pálya ne írjon ilyeneket, ne beszéljen veled ilyen közönséges hangnemben.

ehelyett ide jössz gyk-ra sírni.

Istenem mi történne Magyarországgal ha megszűnne a gyakori?!

2013. okt. 29. 20:40
 8/11 anonim ***** válasza:

Mi is szoktunk...

Benézek a nadrágjába...jéée, neked nem olyanod van mint nekem...megmutatod?...csúnyán nem szoktunk beszélni (tehát a peniszét sosem fogom f..szként emlegetni, vagy a fenekét pi.csaként..., valahogy tőlünk távol áll...nem trágárkodunk a szexuális életünk esetén sem..

Ha ezt szokta csinálni, és tudtam volna vele azonosulni már az elején, akkor semmi bajom nem lenne vele, hogy ilyeneket mond amúgy

2013. okt. 29. 20:59
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem arról van szó, hogy nem mondtam neki, hogy fejezze be! Mert mondtam, nem is egyszer, de mindig valahogy úgy sül el,hogy így beszél velem/rólam és 'arról'...

Ezt a kérdést azért tettem fel, mert kíváncsi voltam,hogy ezt csak én túlzom el, vagy másnak sem tetszene.

2013. okt. 30. 05:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben egyértelműen zavarna, zavarna, hogy nem hallgat meg, nem veszi figyelembe, hogy. Zavar, nem tetszik, nekem nem vicces. És hogy nem tudom venni a lapot..

Előző

2013. okt. 30. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!