Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek komolyan venne? (többi lent)
Ezt a gusztustalan sztereotípiát, hogy "az idősebb fiúk csak kihasználni akarják a fiatal, épphogy kamasz lányokat, főként testileg", nos ideje lenne elfelejteni a "nők csak a külsőségekre meg a pénzre mennek" dologgal együtt.
A lányok szellemileg előbb érnek, mint a fiúk. Ez tény, köszönjünk a német típusú iskolarendszernek. 18 évesen ismertem olyan 13-14 éves lányokat, akiknek az intellektualistása nemcsak a fiú kortársaiét, hanem a velem egyidősekét is messzemenően überelte. Őszintén megvallva csodáltam őket, de ennyi. Csinosak voltak, sokukkal jó viszonyban voltam, nem azon járt az eszem, hogy mikor fektethetem meg őket.
A sztereotípiákról még annyit, hogy nem ok nélkül alakultak ki, de ne ezek alapján ítélkezzünk.
lehet, de a korkülönbséggel meg hasonló sablonokkal nem kell foglalkozni.
az,hogy kiírtad a kérdést, azt jelenti, még enm állsz készen egy kapcsolatra. sőt, valószínűleg 16-18 évesen sem, de addigra már biztosan lesz tapasztalatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!