Most komolyan ilyen közönséges, lekezelő gyökértől venne valaki autót?
Mi ebben a közönséges és lekezelő?
Az hogy nem ad oda egy motort csak úgy próbakörre, ahol összetörheted, vagy ellophatod? (Igen, volt már rá nem egy példa!)
Mi a gondod vele??
Pont, hogy távol akarja tartani a gyökereket!!
Én pont nem venném meg tőle mert amit meg akarok venni azt feltétlen kipróbálom,magyarul meg kell nézni fog e a fék rendesen,veszi e a sebességeket rendesen,nincs e akormánnyal probléma.
Mivel kocsiról beszélünk úgy próbakörre szerintem simán el lehet vinni a kocsit úgy hogy a tulajt anyósülésbe be lét a kezébe hogy vigyázzon rá és kész,ha nem tetszik akkor lét vissza és tovább kell állni,de ha valaki komolyan nézelődik az brahiból nem fog neked a kocsidba ülni kipróbálni.Szerintem a hirdető magának köszönheti majd ha nehezen tudja eladni a gépét.
Egy nagy motornál már más lenne a véleményem,de ez az izé kocsit árul .
motor?klímával+vonóhoroggal? :)
én szeretném kipróbálni a verdát vásárlás előtt,tehát ilyen feltétellel nem mennék el ezt az autót megvenni.
Én ennél sokkal egyértelműbben fogalmaznék, hogy távol tartsam a gyökereket, aki csak szórakozni szeretnének egyet.
Amúgy természetesen ki lehet próbálni, de ránézésből eldöntöm, hogy kinek lehet, kinek nem!
Avagy kiteszed a pénzt előre kis nethuszár!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!