Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önzőség azért szakítani valakivel, mert nem engedi, hogy úgy nézzek ki, ahogy én akarok?
Hajfestés, piercingek, tetoválás, modellkedés. Ezek azok a dolgok amikből állandó gondok vannak, én viszont ezek nélkül nem érzem egésznek magam... És a barátom szerint egy önző g*ci vagyok, ha helyette ezeket választom..
3éve vagyunk együtt
L20
Fene mód kíváncsivá tettél, hogy hogy nézel ki :D
Nekem egy bizonyos szintig nics bajom se a tetotválással se a pc-vel, de azért ha a fémérzékelő már sírva menekül a reptérről az szerintem túlzás.
Milyen mennyiségbe szeretnél pc-t meg tetoválást?
Nos a hajszín az nekem kifejezetten tetszik, az ilyes fajta pcknek nem vagyok nagy rajongója, de én alapból nem szeretem a sokat, egy kettő max (de itt én nyilván nem számítok), szerintem a tetoválásterveid sem vészesek, de konkrét véleményt erre látatlanba nem tudok mondani, most mondhatom azt is, hogy nem szeretem, de láttam már olyan nőt akinek tele volt vele a teste és mégi s tátva maradt a szám és láttam olyat akinél szinte elfordúltam, ez inkább összhatás kérdése.
Csakhogy a kérdésedre is válaszoljak, a helydbe a szaktáson gondolkodnék alap okból azért mert akármilyen a kapcsolat egyik félnek sincs semmilyen joga, hogy megszabja ki, hogyan nézhet ki. Maximum kompromisszu, egyik fél elmondja, hogy ez nagyon nem tetszene neki, a másik fél ezen vagy kompromisszumot köt és le mond róla (persze csak akkor érdemes ha tényleg hajlandó lemondani róla és nem csak azért, hogy "béke" legyen) vagy életbe lép a "megszoksz vagy megszöksz" irányelv.
Én ezt már alapból nem tűrném, ha pl egy csaj elvárná, hogy öltözzek páwásan mert az a trendi.
A te esetedben a következő szituációt tudom elképzelni. A leírtak alapján a barátod SZERINTEM képtelen lesz elfogadni így:
1. Lemondasz mindenről ami most leírtál ezzel ő megnyugszik, de te nem mert mint írtad imádod az ilyesmit és folyamatosan zavarni fog ez téged, hogy te ezt akarod de nem teheted meg mert... Először elviselhető, de késöbb már egyre rosszab lesz. (Azért ez az eset teljesen más mint amikor macskát akarsz, de a barátod allergiás rá ezért nem lehet. Itt nem történik semmilyen humanitárius katasztrófa)
2. Megcsinálod amit akarsz, ezzel kb biztosítod magadnak a folyamatos veszekedést és hisztit ami érzelmileg eléggé megfog terhelni és ennek nem igazán lehet jó vége, így valószínű vagy valaki megcsal valakit (én itt a tipikus "dühömben elmegyek és összefekszek valakivel" szituációt tudom elképzelni)
Szerintem egyik se túl szép végkimenetel így szerintem jobban jársz ha most lépsz mielött agyulag "egészséges" vagy és megkíméled magad egy rakás problémától. Mielött ezen gondolkodnál azért próbálj beszélni vele hátha megyőzhető, ne úgy vess véget neki, hogy nem próbáltad meg amit meg kell.
U.i: a kontaklencsét amit írtál névről nem tudom milyen, de ha jól emlékszem Zombi volt a nevében így van egy sejtésem azt nem tudom hol akarod viselni, de azért az tényleg fura, viszon vannak az olyanok amik a szem színét változtatják meg "extrémebb" színre, na azok nekem kifejzetten tetszenek azt még utcára is simán lehet vállalni. Mint mondtam határok mindenek felett :)
Sok sikert a döntéshez :)
(Szerinted nyugodtan tedd meg amit akarsz, sokkal jobban fogod magad érezni hosszú távon mint az alternatívában)
Ilyesmi lencséket szerettem volna/szeretnék :)
Hát az szerintem nagyon gagyi, akkor már inkább legyen tiszta fehér (bár az a kép is elég fura mintha paintal rakták volna oda)
Nekem az ilyenek tetszenek a legjobban amit pl ez a csaj hord:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!