Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önzőség azért szakítani valakivel, mert nem engedi, hogy úgy nézzek ki, ahogy én akarok?
Hajfestés, piercingek, tetoválás, modellkedés. Ezek azok a dolgok amikből állandó gondok vannak, én viszont ezek nélkül nem érzem egésznek magam... És a barátom szerint egy önző g*ci vagyok, ha helyette ezeket választom..
3éve vagyunk együtt
L20
nem, neki kéne olyannak elfogadnia amilyen vagy
nem jó ha meg akarjuk változtatni a másikat
ha nem tud elfogadni, nem illetek össze
Mindig azt mondja, hogy úgy szeretett meg, ahogy régen voltam. Egy pc-el, barna hajjal. Azóta átfestettem a hajam kékre, de még csak egy piercinget sikerült "kierőszakolnom" pluszba, hogy ne legyen óriási botrány. A modellkedésről meg amikor először szó volt, akkora cirkuszt csinált, hogy napokig nem is szólt hozzám.
És azzal védekezik, hogy "ő sosem csinálna ilyen dolgokat, és nekem akkor miért kell eltorzítanom magam.."
De nagyon rosszul esik, hogy nem támogat, mások szerint viszont így vagyok szép. A barátom még mindig küzd azért, hogy visszafessem a hajam, és úgy nézzek ki, mint amikor megismert..
"új kontaktlencse ötletem volt"
Gondolom macskaszem vagy teljesen fekete vagy valami hasonló hülyeség, hogy passzoljon a kék hajadhoz. Lehet, hogy ő is önző, de szerintem túllépted azt a határt, ami az önmegvalósítás.
"Szerintem meg mindegy hány évesen csinálja az ember, ha úgy érzi jól magát."
Persze csinálja. Engem abszolút nem érdekel. De ne csodálkozzon ha nem lesz értelmes kapcsolata. És ez nem "atomkonzervatív" dolog, hanem elvárás, hogy normális embernek nézzen ki. Most őszintén ki akar barátnőnek egy zombi szemű, kék hajú, 20 pc-s lányt? Megjelenni sem lehet vele értelmes helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!