Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Önzőség azért szakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önzőség azért szakítani valakivel, mert nem engedi, hogy úgy nézzek ki, ahogy én akarok?

Figyelt kérdés

Hajfestés, piercingek, tetoválás, modellkedés. Ezek azok a dolgok amikből állandó gondok vannak, én viszont ezek nélkül nem érzem egésznek magam... És a barátom szerint egy önző g*ci vagyok, ha helyette ezeket választom..

3éve vagyunk együtt

L20

2014. júl. 15. 11:47
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
89%
Mi az hogy helyette? Nem töltesz vele elég időt?
2014. júl. 15. 11:52
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

nem, neki kéne olyannak elfogadnia amilyen vagy

nem jó ha meg akarjuk változtatni a másikat

ha nem tud elfogadni, nem illetek össze

2014. júl. 15. 11:54
 13/37 A kérdező kommentje:

Mindig azt mondja, hogy úgy szeretett meg, ahogy régen voltam. Egy pc-el, barna hajjal. Azóta átfestettem a hajam kékre, de még csak egy piercinget sikerült "kierőszakolnom" pluszba, hogy ne legyen óriási botrány. A modellkedésről meg amikor először szó volt, akkora cirkuszt csinált, hogy napokig nem is szólt hozzám.

És azzal védekezik, hogy "ő sosem csinálna ilyen dolgokat, és nekem akkor miért kell eltorzítanom magam.."

De nagyon rosszul esik, hogy nem támogat, mások szerint viszont így vagyok szép. A barátom még mindig küzd azért, hogy visszafessem a hajam, és úgy nézzek ki, mint amikor megismert..

2014. júl. 15. 11:55
 14/37 A kérdező kommentje:
Dehogynem, szinte éjjel nappal együtt vagyunk ( bár még nem élünk együtt). Most viszont kiment külföldre dolgozni, de még onnan is próbál dolgokat tiltani.pedig csak egy új kontaktlencse ötletem volt, és megint megkaptam, hogy miért kell már megint ezt csinálnom..
2014. júl. 15. 11:57
 15/37 anonim ***** válasza:
úgy látszk, most kezdtek "elfejlődni" egymástól. Ennek a kapcsolatnak már annyi.
2014. júl. 15. 11:58
 16/37 anonim ***** válasza:
43%

"új kontaktlencse ötletem volt"

Gondolom macskaszem vagy teljesen fekete vagy valami hasonló hülyeség, hogy passzoljon a kék hajadhoz. Lehet, hogy ő is önző, de szerintem túllépted azt a határt, ami az önmegvalósítás.

2014. júl. 15. 11:59
 17/37 A kérdező kommentje:
szerintem meg az önmegvalósításnak nincsenek határai. Amúgy zombie white lencsét akartam, de nem mindennapos használatra. Úgyhogy nem is mondható igazi módosításnak, mert olyan mint egy új ruha. Egyszer felveszem, aztán leveszem. kész.
2014. júl. 15. 12:01
 18/37 anonim ***** válasza:
26%
Pontosan erről beszélek. Nem 20 évesen kellene ilyeneket csinálnod. Mondjuk 14 évesen még elmenne kategória. Egyébként engem nem érdekel, hogy idiótán nézel ki, de a barátod szerintem hamar le fog építeni.
2014. júl. 15. 12:06
 19/37 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem meg mindegy hány évesen csinálja az ember, ha úgy érzi jól magát. Nem kell mindenkinek atomkonzervatívnak lennie. És igen, ahogy a kérdező is írta, az önmegvalósításnak nincsenek határai. Nehogy már más akarja megmondani, hogy milyennek kellene lennie. Ez úgy hülyeség, ahogy van. És ha a barátja azzal védekezik, hogy ő úgy szerette meg, akkor nem őt szerette meg, csak a külsejét. Ha valakit szeretek, akkor is szeretni fogom, ha változtat magán, mindegy milyen mértékben, hiszen az csak a csomagolás. Lehet lepontozni.
2014. júl. 15. 12:12
 20/37 anonim ***** válasza:
42%

"Szerintem meg mindegy hány évesen csinálja az ember, ha úgy érzi jól magát."

Persze csinálja. Engem abszolút nem érdekel. De ne csodálkozzon ha nem lesz értelmes kapcsolata. És ez nem "atomkonzervatív" dolog, hanem elvárás, hogy normális embernek nézzen ki. Most őszintén ki akar barátnőnek egy zombi szemű, kék hajú, 20 pc-s lányt? Megjelenni sem lehet vele értelmes helyen.

2014. júl. 15. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!