Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Önzőség azért szakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önzőség azért szakítani valakivel, mert nem engedi, hogy úgy nézzek ki, ahogy én akarok?

Figyelt kérdés

Hajfestés, piercingek, tetoválás, modellkedés. Ezek azok a dolgok amikből állandó gondok vannak, én viszont ezek nélkül nem érzem egésznek magam... És a barátom szerint egy önző g*ci vagyok, ha helyette ezeket választom..

3éve vagyunk együtt

L20

2014. júl. 15. 11:47
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
51%
Fiatal vagy még, és próbálgatod melyik stílus áll jól, mi az amit szeretsz. Ebben a párod akadályozni akar. Ez nem épp jó kapcsolat...
2014. júl. 15. 12:17
 22/37 anonim ***** válasza:
51%
az ilyen pasit ott kell hagyni. mi az már, h megmondja, h mit h húzz fel??? wtf???
2014. júl. 15. 12:24
 23/37 anonim ***** válasza:

Kék haj? A kék melyik árnyalata? Ez klassz :D

A kontaklencsét melözném. A frászt hoznád az emberekre az utcán. Gondolj bele egy kisgyerek igy meglátna. Magambol kiindulva én sirógörcsöt kaptam volna. Nagyon ijedös voltam.

24/37 A kérdező kommentje:

Nem próbálgatom, már elég régóta ilyen vagyok, csak hosszú évekig a családom miatt nem tehettem meg dolgokat, és ezért nem tudtam megvalósítani őket. És épp ez zavar most is, hogy sokáig a családom korlátozott, és miután azthittem, hogy kitörhetek, akkor elkezdte a barátom is..

Amúgy hozzá teszem, hogy rengetegen szeretnének velem mutatkozni az utcán, és sok támogatást, és megerősítést kapok ilyen emberektől, akiknek viszont így tetszem.

25/37 anonim ***** válasza:
100%

A barátom hosszú fekete hajjal ismert meg. Kezdtem megunni az állandó hajfestést így visszafestettem az eredeti hajszínemre (szőkés barna). Kiderült, hogy neki sokkal jobban tetszik így, egyik nyáron volt benne egy lila csík is, azzal se volt baja, még viccet is űzött belőle, hogy mivel több agysorvadás jele nem fér a fejemre (barna hajában szőke hajtincs), ezért megjelentek a gyogyós hajtincsek. Múlt nyáron levágattam nagyon rövidre. Már régóta akartam és azt is tudtam, hogy ő nagyon nőietlennek tartja a rövid hajat, de annyira melegem volt és annyira kellett valami új, hogy rám hagyta, csináljam. Mondanom se kell annyira elrontotta a fodrász, hogy szinte sírva jöttem el tőle, otthon viszont a párom vigasztalt, hogy nem is olyan rossz, még jól is áll. (kegyes hazugság volt, de jól esett) Persze azóta megnövesztettem, de már nem olyan hosszú, mint anno és nem is lesz megint, mert rájöttem a vállig érő sokkal jobban áll. És ehhez mit szól a párom? Hogy nagyon csinos vagyok. Pedig az évek során a fülembe bekerült még plusz két fülbevaló és nagyon gondolkozom egy apró tetováláson valahol, ami munkaidőben elrejthető. (rossz szakmát választottam:D odabent nem tolerálják)

Tehát összegezve. Ha a párod szeretne elfogadná, hogy neked máshogy jobb és nem megrögzötten ragaszkodna a régi kinézetedhez, mert akkor kb te csak kirakat barátnőnek kellesz. (mondjuk a zombis kontaktlencse szerintem is durva, bulit kivéve csak úgy hétköznapra) 20 évesen még keresed magad, hogy milyen akarsz lenni, milyen leszel. Én is kb 18-21 között gyökeresen megváltoztam. Mind kinézetben, mind személyiségügyileg. Szóval kár letáboroznod emellett a pasi mellett. Találsz még olyat, akivel jobban összepasszoltok. És a hőzöngő válaszolónak, vannak olyan pasik, akiknek bejön a testátalakítás.

24N

2014. júl. 15. 12:51
 26/37 anonim ***** válasza:
35%

"És a hőzöngő válaszolónak, vannak olyan pasik, akiknek bejön a testátalakítás."

Persze az emberiség 5%-nak. De mondtam nyugodtan csinálja, de ne várja, hogy a barátja asszisztáljon hozzá. Ráadásul megnézném hol vesznek komolyan ilyen kinézettel bárkit is.

2014. júl. 15. 13:42
 27/37 A kérdező kommentje:

Egy kedves és segítőkész lány javaslatára bemásolom ide, amit neki írtam üzenetben, hogy kerek egész legyen a történet.

Az én párom sem az az igazán konzervatív ember, neki is van 6-8 fülbevalója, tetoválása is és ezért nem értem, hogy mi a baja velem. Pedig neki is rengeteg ember mondja, hogy mennyire szerencsés, hogy ilyen szép és extrém barátnője van. De persze ezeket nem a hozzá legközelebb élő ismerősei mondják, sajnos. Ezért hallgat a lehető legbegyöpösödött öregemberekre a falujában, ahol lakik, mert ők folyamatosan azt sulykolják belé, hogy "milyen szép lány, mégis eltorzítja magát". Amúgy sötét kék a hajam, inkább ilyen tinta kékre hajazó árnyalatú, de én nagyon nagyon szeretem. És nem szeretnék megválni tőle. Viszont a barátommal már több ilyen gondolkodásbeli összezörrenésünk volt már. Énekeltem egy zenekarban, amit ő utált, és 2 év éneklés után majdnemhogy már kényszerített, zsarolt, hogy otthagyjam. Akkor sajnos engedtem is neki, és otthagytam a zenekart. Viszont a kinézetemből nem akarok adni, főleg nem azért, mert én szeretem így magam, és tényleg vannak emberek nem is kevesen, akik odajönnek megdícsérni, hogy mennyire eszméletlenül tetszek nekik, jó a hajam, meg jól nézek ki úgy egészben. És ahelyett, hogy a párom büszke lenne arra, hogy én az ő barátnője vagyok, és nem másé, inkább hisztizik, hogy legyek olyan mint régen. De hogyan, ha már ő sem viselkedik velem úgy, mint régen...

Egyszer felvetettem neki, hogy lehet az is szül némi ellentétet a gondolkodásunkban, hogy ő falun nőtt fel, én pedig városban, és szeretek is városban élni. Ebből is csak a botrány lett, mert, hogy miért gondolom róla azt, hogy visszamaradott falusi. Nem gondolom, hogy visszamaradott, de az tény, hogy sokat ad az ottani maradi öregemberek véleményére akár az enyémmel szemben is.

Tegnap meg közölte, hogy inkább vegyek egy autót és arra költsek, meg tuningoljak, és ne magamra meg a hülye módosítgatásaimra költsek... És ez nagyon elszomorít, amikor vele párhuzamban is beszélgettem egy másik ismerősömmel, akit pár hete ismertem meg egy koncerten, aki szerint meg igy vagyok gyönyörű, és nagyon jó lenne ha összejönne a modell fotózás amit felajánlottak nekem múltkor, mert szerinte nagyon jól áll nekem ez az egész extrém hozzáállás az élethez...

Elszomorít, hogy akinek igazán kéne szeretnie és támogatnia, abból semmi nem látszik, és nem érződik..

2014. júl. 15. 13:54
 28/37 anonim ***** válasza:

Kérdező: Sajnos ebből nekem az jön le, hogy a kedves "párod" nem szokott dícsérni sem..

Bsszus otthagytál egy zenekart miatta! Nem vagy komplett... Szerintem nem vagytok egymáshoz valók...

2014. júl. 15. 14:01
 29/37 anonim ***** válasza:
Én már eleve tetováltan (nem 1-2 minta, hanem konkrétan alig van rajtam szabad hely), piercingesen, fültágítósan, rövidhajasan ismertem meg a páromat, pont ez tetszett meg neki bennem. Egy év után viszont már ott tartunk, hogy megjegyzéseket tesz a hajamra ("senki sem akar kisfiút dugni"), vegyem ki a piercingeket mert már nem vagyok tini, ne csináltassak több tetoválást, mert szerinte ennyi épp elég. Összejött egy nagyon extrém külsejű nővel, de most mégis úgy gondolja, hogy majd ő megszabja, hol a határ. Ehhez képest ő hízott 20 kilót, és azzal próbál zsarolni, hogy nem adja le, amíg nem növesztem meg a hajamat és veszem ki a piercingeimet. Sajnos még ragaszkodom hozzá annyira, hogy próbáljam jobb belátásra téríteni, pedig tudom hogy ez a kapcsolat már halott. Ne hagyd te sem, hogy valaki a saját ízlésére akarjon formálni, hogy ő mondja meg, mi a normális.
2014. júl. 15. 15:58
 30/37 A kérdező kommentje:

Valahogy így vagyok én is, hogy valamennyire még ragaszkodok. Az anyukámtól az előző kapcsolataimnál már megkaptam, hogy azért, hogy ne legyek egyedül, nem kell elviselnem akármit. Igaza is van, abban is, hogy utálok egyedül lenni.

Erőt kell vennem magamon, és tisztázni a dolgokat, aztán vagy jobb lesz, vagy tényleg már egy ideje halott..

2014. júl. 15. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!