Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem mozdulok el a gépem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem mozdulok el a gépem elöl, akkor kialakíthatok egy lánnyal egészséges kapcsolatot?

Figyelt kérdés
szerintem legtöbben erre várnak,lesik a sültgalambot.
2010. jan. 8. 10:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

20 éves vagyok, és még nem volt barátnőm. Nem nehéz elérni ezt, pedig egyáltalán nem ülök egész nap a gép előtt. Az idők változnak, ez az én hátrányom. 30-40-50 éve annyi nőm lehetett volna, amennyit csak akartam volna, de azok az idők elmúltak, én nem akkor éltem. Manapság mindenki birkamódon a többit követi, akkor is hülyeségeket csinál, amikor tisztában van vele, mert ezt diktálja a kor. Manapság szégyen, ha erős vagy, ha saját véleménnyel rendelkezel. Az is, ha a barátod egyedi. Ezért nem lehet az olyanoknak barátnője, mint én vagyok: az "ciki lenne" a nőnek.

Akkor van esélyed a nőknél, ha te vagy a legnagyobb partiarc, esetleg minden buli alkalmával úgy leiszod magad, hogy a többiek zavaros történeteiből sem tudod tisztán felidézni az előző este eseményeit. Nekem pedig ilyen "szórakozás" nem kell.

Egyébként nem kell azt hinni, hogy nem is próbálkozik az olyan, mint én. Csak eltiporják. A romantika hírből sem kell a mai nőknek.

Ezek miatt, és mert a mai szegényes "zenei ízlés" sem egészen elégíti ki a kifinomultabb érzékszerveimet, nem is járok bulizni. Nem, hiszen semmi értelme nem lenne, nekem nem nyújtana kikapcsolódást, és nem esnének belém a nők sem első látásra, sem másodikra.

Ha valakit zavar, hogy emiatt, ahelyett, hogy botor vágyaimat kergetném hasztalan, inkább tanulok, hogy a jövőmet megfelelő alapokra helyezzem, az nyugodtan mondhatja, hogy "droid, vagy kocka" vagyok, és hiába várom a sültgalambot. Azt amúgy is hiába várnám.

Van még valami, amit nehezen viselnek: öszinte, és sokszor nyers vagyok, mint most, túlfejlett kritikai érzékkel és igazságérzettel, és nem szégyellem kimondani a véleményem.

Az érzékiség és a lovagok kora letűnt, lehet a magányos embereket szidni, rajtuk rágódni, de lehet, hogy, amennyiben olyen barátja, ismerőse van valakinek,aki "csak önsajnálatban él", akkor sokkal figyelmesebb lenne tőle, ha a barátjára szentelné azt az időt, amit azzal tölt, hogy egy anoním fórumon temeti jelöletlen sírba, mondván, hogy reménytelen eset. Vagy, amennyiben reménytelen eset, akkor mi értelme rajta rágódni?

Le lehet pontozni nyugodtan, de ez az én véleményem a témával kapcsolatban.

Minden jót mindenkinek!

2010. jan. 20. 15:34
 22/22 A kérdező kommentje:
amúgy én is hasonló eset vagyok,50%-ban gépezek 50%-ban kinn vagyok az utcán emberek között,mégis egyedül élek,túlfűtött romantikával a lelkemmel,én is azt mondanám,hogy ez a korhoz maradi vagyok,de 30-40 évvel ezelőtt lehet ,tiszteltek volna,igen én is próbáltam a divatot követni,akkor sem volt nőm,most sincs,de így nem kell legalább erőlködni,meg én ezzel az egész "csajozás"-sal úgy vagyok,hogy majd úgyis lesz ha itt az ideje,ezek szerint még nincs itt,persze még előttem áll az élet,de nekem ebből túl sok nem kellene.
2010. jan. 20. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!